Topplista: De 5 bästa padelracken

Oavsett vilken hobby du utövar så finns det speciell utrustning du behöver för att kunna utföra din hobby på rätt sätt. Sport kräver sin utrustning, de kreativa intressena likaså. För 20 år sedan kunde det vara svårt att hitta denna utrustning, men så är det inte längre.

Vi har alla hobbys som vi tycker om att hålla på med. För vissa är det sport. De springer, simmar, spelar och mycket annat och känner att de får ut något mer än bara motion och träning ur det. För andra är det mer kreativa intressen som dominerar. Kanske målar man, sjunger, dansar eller något helt annat.

Gemensamt för de olika hobbys man kan ha är att de i de allra flesta fall kräver utrustning som många gånger är unik för just den aktiviteten. För 20 år sedan kunde det vara svårt att hitta denna utrustning. Man fick uppsöka specialbutiker som inte alltid fanns där man bodde. Med internet har det förändrats. Man kan hitta konstnärsmaterial i mängder på vissa sidor och man kan se ett stort urval av paddelbat här

Sportutrustning

Om man sysslar med något speciell sport så finns det flera möjligheter till att hitta den utrustning som man är ute efter. Dels så finns det de stora sportvaruhusen online där man kan hitta lite för varje sport. De är bra om man bara behöver utrustning för att komma igång med sporten eller om det är något vanligt man är ute efter. Exempelvis något från de stora märkena.

Specialbutiker

Om man vill ha någon mer specifikt för den sporten man utövar så får man söka sig mot de specialbutiker som finns. Internet har gett möjlighet för folk att driva mer nischade butiker då man har en större marknad än bara de lokala utövarna. Det finns butiker som bara håller på med skateboard, fotboll, padel eller liknande.

De 5 bästa padelracken

Är man ute efter padelrack till exempel så finns det butiker som är specialiserade på just detta. Trots att sporten är relativt ung i Sverige så finns det flera butiker som är riktade mot just dessa utövare. Padelrack kommer i olika former baserat på vad man vill ha ut av dem. Man brukar dela in dem i droppformade, runda och diamantformade. Varje rack har sina specifika egenskaper som gör att just det racket passar en viss typ av utövare.

Det finns dock rack som är riktigt bra och skiljer sig från dessa. En topplista över de bästa och de mest populära skulle se ut så här baserat på Padelxperts sida:

Zerv Inferno Padel Classic

Zerv Dominate Padel Master

Zerv Ballistic Padel team

Head Graphene 360+ Alpha Elite

Head Graphene 360+ Alpha Motion

Man ser tydligt att märket Zerv dominerar listan och är mest populärt. I specialbutikerna hittar du dels de mest populära varorna, men ofta också mer nischade varor som endast ett fåtal är intresserade av. Det är inte så konstigt då det inte konkurrerar om displayplats på samma sätt som de hade gjort i en fysisk butik. Utbudet blir på så sätt mer varierat.

Du gillar kanske också...