Bleep – Ett privat sätt att chatta

Bleep by BitTorrentÄnnu ett chattprogram slår sig in på marknaden för dator, mobil och surplattor. BitTorrent har utvecklat Bleep och har hittat ett sätt att vara unik på, nämligen genom att fokusera på personlig integritet.

Personlig integritet

Man siktar på att konkurrera med iMessage, Whatsapp, Viber, Snapchat och Facebook genom att erbjuda sina användare total integritet.

Genom att kommunikationen går direkt mellan parterna (P2P) och inte i molnet så menar Bleep att ingen information lagras. Det betyder att användarna inte behöver oroa sig för att informationen hamnar i fel händer.

Bleep by BitTorrent - compare

Whisper

Genom Bleep kan man självfallet ringa, skicka vanliga text- och bildmeddelanden. Om man verkligen vill vara på den säkra sidan att inte ens något lagras lokalt så kan man skicka så kallade viskningar. Med funktionen Whisper så försvinner meddelanden automatiskt så fort mottagaren läst dem.

Ingen registrering krävs

Man kan utan svårigheter använda Bleep utan att registrera sig men om man lättare vill bli hittad av sina vänner kan det vara en fördel att verifiera sitt konto med e-post eller telefonnummer.

Ladda ner gratis

Bleep finns till IOS, Android, Windows och Mac, läs mer och ladda ner på www.bleep.pm

Du gillar kanske också...