Gratis Windows 10

Om du överväger att uppdatera din dator från ett tidigare system till det nya Windows 10, så läs vidare här – det finns inget behov att gå in och ut betala pengar för licensen, och artikeln ger dig en enkel guide till hur du kan få gratis Windows 10 på din enhet. Om du undrar att du aldrig kommer att göra det har hört talas om Windows 9, det är helt enkelt för att det inte finns.

Av okända skäl har Microsoft valt att gå direkt från Windows 8 till Windows 9, men Windows 10 är den naturliga ersättningen för din nuvarande systemet. Och det finns god anledning att implementera uppdateringen som det nya systemet kommer med många nya och intressanta funktioner.

När Windows 10 släpptes tillbaka i juli 2015 gav de sina användare et unikt alternativ till att ladda ner systemet utan betalning. Detta bör ge användarna alternativet att ladda ner uppdateringen under en begränsad tid, varefter det skulle stängas av för gratis nedladdning. Men det finns senare många som har rapporterat att den här nedladdningen fortfarande är aktiv och att den gör det ger fortfarande tillgång till en gratis uppdatering till denna dag. Många användare har redan upptäckt att Microsofts gratis Windows 10-uppdatering från 2015 fortfarande fungerar, och detta betyder att många Windows 7 och 8 användare har lyckats uppdaterade sin PC gratis.

Microsoft uppmuntrar till och med Windows 7-användare att uppgradera till det nya eftersom det tekniska stödet för tidigare system löper ut i januari 2020, och rekommenderas att du uppgraderar om du vill se till att dina enheter fortsätter att köras optimalt och säkert. Om du går till Microsofts webbplats kommer du att se det uppdateringen kostar 1099 DKK, men oroa dig inte – du behöver inte dyka upp alls med handväskan. Använd det föregående alternativet för gratis uppdatering, kan får du en helt gratis Windows 10-uppdatering för din enhet.

Det är möjligt att uppdatera din enhet om du använder Windows Home eller Windows Pro. Det är dock bara några saker att tänka på. Om du använder Windows 7 eller 8 Home, kan du bara uppdatera till Windows 10 Home, precis som du bara kan uppdatera till Windows 10 Pro om du redan är licensierad Windows 7 eller 8 Pro. Det är dock vanligtvis inte möjligt att uppdatera till Windows 10 med denna gratis metod om du har licens till Windows Enterprise. Den gratis uppdateringen kräver att din enhet ska köras på en aktiv Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1-licens, så det kommer inte att vara möjligt att uppdatera tidigare versioner. Uppdateringsguiden fungerar på samma sätt för Windows Home och Windows Pro.

Vi visar dig hur du gör denna enkla guide:

1. Gå till Microsofts webbplats och gå till ”Ladda ner Windows 10

2. Under ”Skapa Windows 10-installationsmedia” trycker du på ”Ladda ner verktyg nu ’och’ Kör ’

3. Välj sedan ”Uppgradera den här datorn nu” om du vill uppdatera enheten du sitter med. Om du vill uppdatera en annan enhet trycker du på Skapa installera media för en annan dator och spara filerna

4. Följ instruktionerna

5. När uppdateringen är klar, gå till ’Inställningar Uppdatering och säkerhet’> ’Aktivering’ – här ska du kunna se din digitala Windows 10-licens. När du har följt denna guide bör du vara bekväm med ditt nya och uppdaterat system. Den nya Windows 10 ger bättre användbarhet och säkerhet och du kommer att upptäcka att det gör många arbetsflöden enklare och mer funktionell. Det är samma Windows-system som du känner från tidigare versioner, men många funktioner har uppdaterats och förbättrats för att tillhandahålla den bästa användarupplevelsen. Vi kommer att granska några av de nya nedan funktioner för dig så att du kan komma igång och få ut det mesta av det nya systemet.

Windows 10 erbjuder en mängd nya funktioner, till exempel Windows Hello, där du kan logga in med ansiktsigenkänning eller fingeravtryck. Den här nya funktionen gör inloggning tre gånger snabbare än lösenord. Dessutom, är säkerhet nu en standardinställning i Windows 10 vilket betyder att din enhet är Säkrat med brandvägg och internetskydd utan att behöva starta installera detta. Detta betyder att din dator är bättre skyddad mot virus, ransomware och skadlig programvara, vilket är särskilt relevant om du använder din Windows Pro i ditt företag och vill säkra dina konfidentiella dokument på bästa möjliga sätt.

Med hjälp av Bitlocker kan du säkra din affärsinformation även om olyckan skulle göra vara ute och enheten är stulen. Windows 10 synkroniserar innehåll mellan dina enheter så att du alltid har alla dina foton, dokument och webbplatser till hands. Du kan fortsätta där du slutade, vilket optimerar ditt arbetsflöde utan att ha din dator i närheten. Det låter dig bättre hantera dina projekt, och se till att du aldrig står och saknar ett dokument. Dessutom ger det nya möjligheter.

Du gillar kanske också...