Introduktion till Avanza Affiliate Program

Alla drömmer om att tjäna pengar enkelt och utan ansträngning, men som de flesta vet är det just bara en dröm. Det krävs alltid engagemang, driv och innovation för att tjäna större summor pengar, men har du det så är allt möjligt. Ett smart sätt att kunna stoppa undan de där extra tusenlapparna varje månad är att helt enkelt lära sig mer om finansvärlden och ekonomi.

Avanza är en av de ledande sajterna i Sverige som inte bara har många olika möjligheter för sparande och aktiehandel, utan som också ger dig goda råd, tips och tillfällen att lära dig mer om hur du får pengarna att växa. Det gör Avanza till en bra tjänst som är lätt att rekommendera till andra personer också.

Driver du en finansblogg?

Är du intresserad av pengar, finanser och världsekonomi kanske du redan har gjort dig ett namn inom denna nisch på nätet. Då är det dags att börja tjäna pengar på ditt bloggande eller på ditt entreprenörskap genom att bli en affiliate.

När det är dags att leta efter ett bra affiliate-samarbete ska du överväga dina alternativ. Vill du gå direkt till ett företag som du litar på och kan rekommendera till dina läsare med gott samvete, eller vill du ansluta till ett större nätverk som sätter dig i kontakt med olika annonsörer? Väljer du att själv ansluta till de program som drivs av enskilda företag kommer du med all sannolikhet att tjäna procentuellt mer per klick, men det kräver också att du engagerar dig i dina olika samarbeten. Avanza har ett sådant affiliate-program som kan passa.

Rekommendera tjänster du själv litar på

I takt med att vi spenderar mer tid på nätet lär vi oss också att skilja agnarna från betet. Sådant som integritet och säkerhet har blivit viktigare även för den genomsnittliga användaren, och därför är det viktigt att du som entreprenör bygger ett genuint varumärke som folk kan lita på. När du skriver om saker du brinner för, på ett sätt som andra människor kan ha nytta av kommer de också att lita på de produkter du rekommenderar.

Ett bra exempel är eSportPortal.se som alltså riktar sig mot datorintresserade och gejmers inom esport. Skribenterna på denna sajt länkar bara till produkter som de själva använder sig av. Detta innebär att läsarna känner förtroende för innehållet på sajten.

Avanza Affiliate Program

Avanza ger dig länkar till deras tjänster, vilka du kan erbjuda till dina läsare för ett rabatterat pris. Du kan tjäna pengar på de som använder just din länk för att bli medlem på Avanza, men dina läsare får också en bättre deal genom att använda just länken från din sajt istället för att logga in på Avanza via någon annan portal. Det är därför affiliate marketing är bättre både för dig som annonskanal och för de kunder som faktiskt utnyttjar erbjudandet än vad vanliga annonser och reklamfilmer är.

Du gillar kanske också...