Spela spel helt gratis hos Steam

Om man har en förkärlek till spel finns det en stor sannolikhet att man tidigare har hört talas om Steam. Denne tjänst samlar spel från alla världens hörn som man kan köpa och ladda ner omedelbart utan att behöva en fysisk kopia av spelet. Oavsett vilken genre som intresserar en är det nästintill en garanti att Steam erbjuder det spelet som man letar efter. Nya spel läggs till varje dag, och det är mycket vanligt att de bjuder på otroligt generösa REA-dagar flera gånger om året. Utöver alla de spännande spelen som går att köpa kan man även hos Steam få tillgång till en stor mängd gratisspel som håller hög standard.

Högkvalitativa gratisspel hos Steam

Även om man inte har mycket pengar att lägga på spel är detta ingenting som man behöver oroa sig för när man skapar ett konto hos Steam. Genom denne tjänst får man tillgång till en lång rad gratisspel – och då är det inte tal om några lågkvalitativa Flash-spel, utan mycket imponerande titlar som kommer att ge en timtals av roliga stunder. Nedan ska vi ta en titt på några av de mest populära gratisspelen från Steam genom tiderna.

Team Fortress 2

När man talar om spel som hållit sig kvar på topplistorna under en lång tid så tar Team Fortress 2 nästan alltid den pokalen. Detta roliga Multiplayer spel släpptes redan år 2007 och fortsätter än idag att vara ett mycket populärt gratisspel på Steam. Team Fortress 2 är en förstapersonsskjutare som går ut på att två lag kämpar mot varandra. Man väljer mellan en av de nio olika klasserna som finns i båda lagen och sedan är det dags att köra igång.

Det finns flera dussin banor att välja mellan samt en lång rad spellägen, där det läge som man väljer kommer att diktera spelets mål. Ett av skälen till att spelet fortfarande är så populärt efter alla dessa år är de många uppdateringarna samt det faktum att man kan köpa till en hel ocean av kosmetiska produkter till spelet.

Counter-Strike: Global Offensive

En ytterligare förstapersonsskjutare som har tagit världen med storm är Counter-Strike: Global Offensive. Kort och gott går spelet ut på att döda motståndarlaget medan man springer runt i en bana med diverse vapen. Just Counter-Strike har kommit att bli ett prisat spel inte enbart för hobbyspelare, utan särskilt för de som intresserar sig för E-sport.

VR-chat

Sist men inte minst får man inte glömma bort att nämna det roliga och tokiga spelet VR-chat. I detta spel tar man formen av en av många karaktärer för att utforska olika världar medan man pratar med andra spelare som är online. Det är upp till en själv om man vill använda ett VR Headset när man spelar för att verkligen få en riktigt äkta upplevelse eller om man enbart vill spela med mus och tangentbord. Oavsett vad så finns det mycket att se och upptäcka i detta spel med karaktärer från alla spel, filmer och serier som man kan tänka sig.

Du gillar kanske också...