Gratis musik med Spotify

Att njuta av gratis musik när och var man vill är en utomordentlig upplevelse som man inte gärna vill missa. Tänk dig att ha alla världens låtar enkelt tillgängliga på mobilen var man än befinner sig. Det är numera fullt möjligt att ladda ner Spotify utan någon kostnad på antingen ens mobil eller ens surfplatta. Inom kort kommer man att ha tillgång till all världens musik och podcasts på en och samma plats närhelst man känner för det genom att ladda ner Spotify redan idag.

Vad kan man använda Spotify till?

Förutom det faktumet att alla världens podcasts och musik ligger under ens fingertoppar kommer man dessutom att ha möjlighet att skapa spellistor där man kan spara sina favoritlåtar. Det kommer även att finnas en lista med de senaste låtarna och albumen som man lyssnade på så att man enkelt kan hitta tillbaka till sånger som man tidigare har njutit av. Kända artister brukar lägga upp hela sångalbum så att man inte enbart behöver söka på individuella låtar, utan istället kan lyssna på ett helt album.

Om man är intresserad av att hitta någonting helt nytt att lyssna på kan man kika på Spotifys färdiga spellistor. Där kommer man att finna någonting som passar en likt handen i handsken oavsett vilken typ av musik man föredrar. Man väljer nämligen listorna efter ens humör och låtsorter som man tycker om – och inom kort har Spotify en färdig lista åt en.

Att lyssna på musik via Spotify Premium

Såsom tidigare nämnt är det fullt möjligt att lyssna på musik gratis hos Spotify, men man kan dessutom prenumerera på Spotify Premium för att få en uppgraderad upplevelse. Genom att betala ett mindre belopp varje månad kan man njuta av förmåner som gratisversionen inte har. Några av dessa förmåner är exempelvis att man kan ladda ner sånger som man tycker om för att sedan kunna lyssna på dem även om man är offline. Därtill kommer man aldrig att behöva lyssna igenom någon reklam, utan man kan börja njuta av musiken omedelbart utan några avbrott.

Student och familj

För de som väljer Spotify Premium kan det vara bra att veta hur prenumerationen är billigare för de som är studenter. Man får då hela 50 % rabatt så länge man kan bevisa att man är en student. En ytterligare intressant tjänst är Spotify Premium för familjen som alltid kostar lika mycket oavsett hur många i familjen som använder tjänsten. Tänk på att det enbart gäller med upp till sex personer, men i vanliga fall är detta nog för alla i hushållet.

Oavsett om man satsar på Spotify Free eller Spotify Premium kan man räkna med trevliga upplevelser i alla lägen. Lyssna på musik i hemmet, när man är ute och promenerar, sitter på bussen eller egentligen när som helst. Med hela världens musik i ens händer kan man knappt önska sig något mer än så.

Du gillar kanske också...