5 konstiga eller nischade appar

Supernischade eller på annat sätt underliga appar är ingenting nytt. Idag finns det appar för folk som vil kela, slåss, ligga eller behöver en ursäkt och bli uppringd av någon. Låt oss ta en titt på några av dem. Kanske du hittar någon som passar just dina underliga behov.

Fake Conversation

Den här appen är perfekt för den som behöver komma ifrån, verka upptagen eller populär. Fake Conversation för Apple eller Android ringer upp din telefon och simulerar ett samtal. Du kan välja att bli uppringd och motta förinspelade samtal från allt läkare, tidningsredaktörer, piloter och gangsters.

File This

Har du svårt att hålla reda på pappersdokument? Ta en bild på dem med den här appen och lagra dem i molnet. Appen omvandlar bilderna till sökpar text. Du kan därefter ladda upp dem till Evernote, Google eller andra tjänster.

Spoonr

Det finns gott om appar för de som vill dejta eller ligga. Spoonr fyller dock tomrummet för de som bara vill hitta någon att kela med. Efter du sökt och hittat någon som matchar har ni en timme på er att börja chatta. Bestäm vem som intar liten respektive stor skedposition och möts upp. Observera dock att den här appen endast är för de som vill mysa och kela och ingenting annat.

Lottoresultat

Har du svårt att hålla reda på lotter? Använd Lottolands app och samla dina lotter, resultat och vinster på ett ställe. Varje måndag kan du också spela lotto med en happy hour-rabatt.

Places I’ve Pooped

Markera ditt revir genom att kartlägga var någonstans i världen du uträttat dina behov. Men här finns det ingen tid att förlora: varje gång någon av dina vänner gör en markering får du också en notifikation. Perfekt för den som tävlar i allt.

Du gillar kanske också...