GUIDE: Radera enskilda meddelanden i IOS 7

Jag råkade radera ALLA meddelanden i en av mina konversationer när jag ville radera ETT. Så här raderar man enskilda meddelanden i IOS 7.

Varför vill man radera ETT meddelande? Av någon fantastiskt irriterande anledning så har iMessage fuckat ur totalt under att par dagar, om det är min operatörs fel eller äpplet i sig vet jag inte men funkat dåligt har det.

Meddelanden är oftast bara viktiga i den stund man skickar det har jag märkt. För när man efter en halvtimme upptäcker att det står ”Skickar 1 av 3” längst upp i en konversation så har juh redan tåget gått så att säga. Det jag ville ha sagt för en halvtimme sedan är inaktuellt så det ryker om det.

T.ex. -”Hej, jag är hemma nu!” när jag i själva verket har hunnit fika på stan, åkt Wasaloppet och sedan landat i tv-spels soffan hos en polare. Då vill jag inte längre skicka det meddelandet till min kära sambo. Så för att få bort DET meddelandet som ligger under ”Skickar 1 av 1” lyckades jag fippla bort ALLA. För det är inte lika enkelt och logiskt att ta bort ett meddelande i IOS 7 som det var i föregående generation.

Så här tar man bort ett och ett meddelande ur konversationer:

  • Håll inne fingret på meddelandet och välj ”Mer…”
  • Markera meddelandet/na som ska raderas och tryck på papperkorg-ikonen.

Låter som en barnlek kanske men inte om man försöker göra likt det gamla viset som i IOS 6, då är det lätt att radera ALLT.

IOS7-imessage-1 IOS7-imessage-2

Du gillar kanske också...