Hur man laddar ner Android appar utan ett Google konto

I vissa fall kan det vara så att du inte kan ladda ner appar via Google Play store. Antingen för att du inte vill skapa ett google konto, eller så kan det vara mjukvaruproblem som ställer till det. Som tur är finns det fiffiga lösningar att använda sig av för att kunna ta del av det enorma utbud som finns.

Google Play är den officiella appbutiken för Androidtelefoner och används genom Google konton. Men ibland kan det vara så att du inte kan använda dig av Play-butiken på grund av en rad olika faktorer. Kanske vill du inte skapa ännu ett konto att hålla reda med allt vad det innebär. Det kan även vara så att mjukvaran på din telefon strular och inte låter dig ladda ner någonting från Play store. Detta är självklart mycket tråkigt då det finns en lång rad av roliga android appar att ta del av.

Hur man man komma runt detta?

Oavsett dina anledningar för att behöva ladda ner appar utanför den officiella butiken så finns det som tur är flera olika lösningar att använda sig av. Det hela går ut på att du laddar ner filen direkt till din dator utan att använda dig av Play store. När du sedan har filen kan du sedan enkelt och smidigt föra över den till din telefon för att sedan installera den där.

Hur gör man?

Det hela kan låta komplicerat till en början men är i själva verket mycket strömlinjeformat. Det första du behöver göra är att ladda ner själva appfilen. Detta görs genom att använda sig av en gratis webbtjänst som kallas för APK-downloader. I den så klistrar du in webbadressen till applikationen i Google Play store och sedan laddar tjänsten ner filen till dig direkt till din dator.

Sedan för du över APK-filen från din dator till din telefon och installerar sedan appen direkt på din telefon. Efter det så kan du använda appen precis som vanligt. Detta gör att du kan ladda ner vilken app som helst utan att behöva använda dig av Google Play store.

Du gillar kanske också...