Bästa alternativet till Google Reader heter Feedly.

När Google Reader stänger ned den 1 juli kommer många vilsna och panikslagna själar leta de bästa alternativen för en värdig ersättare. Men lugn, DEN värdiga ersättaren finns redan nu och den heter Feedly.

Google+ vs. RSS

Det pratas på sina håll om att Google vill integrera Reader med Google+. När man tänker på det så känns det faktiskt som en rimlig tanke, Google+ har inte direkt tagit världen med storm och kan man vinna över Readers användare till Google+ så kanske det tar fart! Runt om på webben pratas det även om att RSS är en utdöende teknik, kanske är det så. Läs mer om det i mina spekulationer här.

Feedly

feedly-interface

Jag har tidigare skrivit om Newsblur som en värdig ersättare men här kommer alltså en kontraorder på det. Newsblur fungerar bra men har för många begränsningar i sin gratisversion. Feedly verkar ha allt…

Feedly är ursprungligen en tjänst som koncentrerat sig på att snygga till Google Reader. De förlitar sig alltså på Google Readers API för att hantera RSS-strömmarna men snyggar sedan till det hela på sin sajt.

Den 14 mars kungjorde Feedly (tack och lov) att man kommer att kopiera Google Readers API och skapa sin egen för att Feedly ska fortsätta att fungera efter att Google släckt ner Reader.

[box type=”note” style=”rounded” border=”full”]Tjänsten är sammanfattat en snygg, simpel och fullvärdig tjänst att ersätta Google Reader med.[/box]

Tjänsten finns tillgänglig till alla större plattformar så som IOS, Android, Chrome och Safari. Surfa in på feedly.com för att testa du också.

Du gillar kanske också...