Inbox av Gmail – En inkorg som fungerar för dig

Det här är ett nytt sätt att hantera sin inkorg.

Inbox bygger på allt Google har lärt sig av Gmail och är en nystart som omfattar mer än e-post för att hjälpa dig ta itu med det som verkligen är viktigt.

Utmanar Mailbox

Jag har tidigare skrivit om en fantastisk app som jag flitigt använder för att hantera min e-post, nämligen Mailbox. Inbox är en stark utmanare till Mailbox där man strävar för en tom inkorg. En tom inkorg minskar stressen och ökar effektiviteten i arbetet och privatlivet.

Inbox stora fördelar

Skjut upp meddelanden och påminnelser till när (eller var) du vill. När ett mail trillar in kan man snabbt avgöra vad man vill göra. T.ex. läsa och radera direkt, läsa och spara. Välja att bli påmind senare eller vid en specifik plats.

Allt är dessutom grupperat eftersom vissa meddelanden hör ihop, oavsett avsändare. Man kan skapa egna grupper och/eller använda sig av de fördefinierade.

[symple_divider style=”solid” margin_top=”5″ margin_bottom=”5″]

[symple_bullets style=”check”]

[/symple_bullets]

[symple_divider style=”solid” margin_top=”5″ margin_bottom=”5″]

Den coolaste gruppen är resor. Jag har vid skrivande stund ett mail med detaljer för en planerad flygresa Bergen. Det mailet hittar jag automatiskt under Resor där jag hittar all nödvändig information inför min resa.

intro-inbox-av-gmail-resor

Lär dig mer om Inbox av Gmail på www.google.com/inbox.

Kör Inbox av Gmail direkt i din webbläsare eller på din smartphone:

[symple_column size=”one-half” position=”first” fade_in=”true”]en_app_rgb_wo_60[/symple_column][symple_column size=”one-half” position=”last” fade_in=”true”]App_Store_Badge_US-UK_203x60[/symple_column]

Du gillar kanske också...