Topp 5 hemsidor för hästälskaren

Hästar är minst lika mycket en hobby som allt annat är. Om du brinner för hästar och befinner dig mycket på nätet har du kommit rätt. Nedan har vi sammanställt en lista över våra topp 5 favoriter när det kommer till hemsidor för den hästintresserade.

1.    Hästlycka

En favorit bland hästsidor är “Hästlycka”. De kallar sig själv för ett “ekosystem för människor och företag som är intresserade av hästar och ridsport”. På hemsidan kan du som hästälskare hitta allt från hästar till salu till blogginlägg och podcastavsnitt. Dit kan du vända dig när du är på jakt efter ny utrustning eller helt enkelt behöver en bra hästpodd att lyssna på under dina promenader eller när du städar stallet. Med det sagt kommer du garanterat inte bli besviken av ett besök på Hästlycka.se eftersom de har allt för den hästintresserade.

2.    Hippson Market

Ytterligare en köp- och säljmarknad för hästar och prylar är Hippsonmarket. Till skillnad från Hästlycka finns det ingen blogg eller podcast att tillgå på Hoppsonmarket. Däremot erbjuder de förmodligen Sveriges största köp- och säljmarknad. Här kan man skapa kostnadsfria annonser och sälja hästar och/eller utrustning över hela landet. På samma sätt kan du som letar efter en häst eller utrustning till din nuvarande bläddra bland annonserna helt kostnadsfritt tills du hittar det du söker efter.

3.    Travsport.io

Du som inte bara är intresserad av hästar och ridning, men även tävlingar med hästar, kommer bli fylld av lycka när du besöker travsport.io. På travsport.io hittar du allt mellan himmel och jord som berör travsport, om du så behöver lära dig om olika travbanor, kuskar, vilka spelbolag som finns tillgängliga eller helt enkelt hur man spelar på hästar. De kallar sig själv “Sveriges bästa tips & travtips” vilket vi kan hålla med om helt och hållet. Här finns de senaste travtipsen och de mest aktuella oddsen så att travspelare ska kunna finna allt de behöver på en och samma plats.

4.    ATG

I samband med föregående tips vill vi säga att det finns gott om hemsidor för den travintresserade. För dig som vill komma igång med travsport omedelbart bör ATG vara ett självklart val. Det är Sveriges äldsta och största aktör inom spel på hästar och även här du hittar flest spelformer som V75, V86 och Harry Boy. Vill du spela på hästar besöker du helt enkelt ATG:s hemsida, skapar ett spelkonto och gör en insättning. Obs på att alla spel om pengar kan ge negativa sociala, hälsomässiga och ekonomiska konsekvenser för individen och dess närstående.

5.    Yourhorse

Som femma på listan har vi valt Yourhorse.co.uk, en brittisk online- så väl som fysisk tidning för den hästintresserade. Vi ville gärna lista ett svenskt magasin, men tyvärr finns det inte så många bra på marknaden idag. Yourhorse har dock det hela. Här kan man ta del av intressanta och lärorika artiklar om hästar och hålla sig uppdaterad på de senaste tävlingsresultaten. Bäst av allt är att det mesta finns att tillgå gratis online, så man slipper faktiskt betala för att prenumerera.

Du gillar kanske också...