Vad är HBO Max?

HBO är en förkortning som står för Home Box Office, och företaget har producerat serier under en lång tid. Numera så går det att titta på hela deras utbud genom att vända sig till deras streamingtjänst HBO Max, som är sprängfylld med ett intressant utbud av olika serier och filmer.

I den här texten kommer vi att tillhandahålla en kortare guide till vad HBO Max är för någonting och för vem tjänsten kan passa. Även om du kanske inte har hört talas om HBO Max tidigare så har du med största sannolikhet hört talas om mycket av deras utbud, där bland annat serier som Game of Thrones, Chernobyl, Euphoria, Westworld och mycket mer.

HBO började som en TV-kanal i USA

HBO började som en kabel-TV kanal i USA och blev snabbt kända för sin förmåga att producera TV-serier av högsta kvalitet. Numera så har företaget gått över till att fokusera på internetstreaming, men alltid hållit sig sanna till sitt sätt att producera serier, där berättande och hög kvalitet alltid går först. Detta blir inte minst tydligt när man ser hur många priser som företagets serier och skådespelare gång på gång plockar hem.

HBO Max

Sedan ett antal år tillbaka så erbjuder HBO också möjligheten att streama hela deras utbud i deras egna streamingtjänst, HBO Max. Det tog ett litet tag för HBO Max att etablera sig i Sverige, men numera är det en av de absolut populäraste streamingtjänsterna som finns tillgängliga. 

HBO och deras streamingplattform är oerhört inriktade på att erbjuda det allra bästa som går att hitta inom serieväg och det finns för många bra serier att se på hemsidan för att alla ska gå att räkna upp i den här texten.  Själva plattformen i sig tillhör en av de allra bästa att använda sig av ur ett mjukvaruperspektiv. Hemsidan är väldesignad och det är enkelt att hitta allting som man är intresserad av att titta på. Det erbjuds även en app som är enkel att använda sig av oavsett vilken telefon som man har. Det går även att ladda ner filmer i appen för att kunna se dessa vid ett senare tillfälle.

Inte bara serier

Men det går också att se en hel del filmer på HBO Max. Även om företaget själva inte producerar några filmer så köper de in rättigheterna till att visa en hel del olika intressanta filmer på deras plattformar. Då detta är ett område där utbudet ofta roterar med jämna mellanrum så är det inte säkert att det som vi skriver om i den här texten fortfarande finns tillgängligt på hemsidan när du själv ser efter. Men i skrivande stund så kan man se bland annat alla Harry Potter-filmer, såväl som Sagan om Ringen-trilogin. Det går att se efter hur utbudet ser ut innan man öppnar upp ett konto på plattformen

HBO Max erbjuder en prövoperiod

Precis som många andra streamingtjänster så får man på HBO också möjligheten att testa på tjänsten under en månads tid helt utan kostnad. Detta kan vara ett utmärkt sätt att se efter om man är intresserad av det som tjänsten kan erbjuda. Även om man verkligen inte hinner se allting som finns på HBO Max på en månad så kan det vara ett bra sätt att få en inblick i hur det fungerar och vad det kan erbjuda dig som kund.

För vem kan HBO Max passa?

HBO Max kan vara ett utmärkt tjänst för den som är mer intresserad av att titta på serier än filmer. Även om det finns en hel del filmer att välja bland, som vi tidigare har nämnt, så är det ingenting gentemot det utbud av filmer som tjänsten erbjuder till sina kunder. Om du enbart är intresserad av film så är detta kanske inte en perfekt matchning för dig. Men om du däremot är intresserad av oerhört välproducerade och högkvalitativa serier kan detta vara den perfekta streamingtjänsten för dig.

Även om det går att hitta en del komedier och liknande så är det största fokuset på serier där handlingen drivs framåt av dialog och välskrivna manus. Även om vissa av serierna passar för slötittande så gör sig många serier på plattformen sig allra bäst när man lägger hela sitt fokus på handlingen och karaktärerna.

Allt som allt landar det hela alltså i att HBO Max är en streamingtjänst som kan vara väl värd att titta närmare på. Hemsidan och helhetspaketet som erbjuds är ett utav de allra bästa som går att hitta på streamingmarknaden och du kommer garanterat att hitta någonting som faller dig i smaken.

Du gillar kanske också...