Streama film gratis

Nu för tiden så är det vanligast att svenskarna använder sig av olika streamingtjänster när de ska titta på film. Istället för att behöva hoppas att någonting som man är intresserad av ska gå att se under en fredag eller lördagkväll så kan man välja och vraka bland exakt det som man är intresserad av.

Samtidigt så kan det bli rätt dyrt sett över tid att använda sig av dessa streamingtjänster.  I den här texten kommer vi att gå igenom några olika sätt som man kan streama film helt gratis, samt vad man behöver veta för att kunna få ut så mycket som det bara går av möjligheten att streama film gratis.

Att streama via en piratsida

Detta är någonting som var väldigt vanligt för ett antal år sedan men som numera är mycket svårare att göra då polisväsende och olika myndigheter runtom i världen i allt större utsträckning har börjat sätta stopp för detta. Detta är ett alternativt där man kan titta på film gratis, men det för med sig en lång rad olika nackdelar som sällan gör att det är särskilt värt det. 

Den första nackdelen är att dessa sidor inte riktigt är att lita på alla gånger. Oerhört tveksam reklam varvas med popup-fönster för saker som man verkligen inte är intresserad av och i vissa fall kan desas hemsidor vara som gjorda för att infektera ens dator med skadliga program eller virus. Dessutom så är kvaliteten på dessa hemsidor allt som oftast oerhört dålig och man kan glömma allting vad hög upplösning heter. Samtidigt så kan det vara mer eller mindre omöjligt att hitta en sida där man också kan få svenska undertexter

Men det är ju också olagligt att använda sig av den här typen av sidor. Även om risken för att du som privatperson åker fast och behöver betala en böter är oerhört liten så stödjer man att illegala sidor får intäkter, någonting som leder till att upphovsmännen för filmen eller serien inte får ersättning för sitt arbete.

Utnyttja gratiskonton  

Att utnyttja gratiskonton och prövotider är ett av de bästa sätten att få tillgång till film helt gratis. Detta är någonting som så gott som alla streamingtjänster erbjuder till nya kunder och gör att man kan titta på allting som tjänsten erbjuder under en viss tidsperiod. Allt som oftast är detta mellan två veckor till en hel månad. På så sätt så kan man titta på film utan att behöva spendera en enda krona av sina egna pengar.

Gör olika konton på olika hemsidor

Samtidigt så visar alla hemsidor inte alla filmer som man är intresserad utav att se, men man hinner ofta titta på en övervägande majoritet av det som man är intresserad av under prövoperioden. Till följd av detta kan man sedan hoppa från streamingtjänst till streamingtjänst under en period för att sedan gå tillbaka till en som man tyckte om vid ett senare tillfälle. Att starta ett konto på en av de här sidorna är en process som är relativt enkel och som inte tar särskilt lång tid.

Däremot så är det inte möjligt att bara skapa nya konton genom att göra nya mailadresser. Det krävs att man kopplar ett bankkort till kontot direkt när man startar det. Till följd av detta så kan man behöva hoppa från olika streamingtjänster en gång i månaden för att fortsätta kunna ta del av gratis prövotider. Men om man är flera i hushållet så kan man hjälpas åt  med detta genom att alla startar varsitt konto när det tidigare kontots prövotid har löpit ut. Ju fler kort man har inom familjen, ju fler gratis prövotider kan man ta del av och med tanke på hur många streamingtjänster som det finns att välja bland så kommer du att ha en hel del filmer att kolla igenom innan du behöver börja betala.

Använd dig av SVT Play

SVT Play är en tjänst som alla svenskar borde vara väldigt glada att ha möjlighet att ta del av. Även om utbudet av svenska serier och underhållning i lite kortare form är mycket vanligt på tjänsten så kan man med jämna mellanrum också se riktigt bra filmer direkt på hemsidan. SVT Play är helt gratis att använda sig av, även om det finansieras med skattemedel. Genom att titta på SVT Play så utnyttjar man en tjänst som man tekniskt sätt redan har varit med att betala för, utan att behöva spendera en enda krona extra. Här finns som sagt allting mellan himmel och jord och sannolikheten för att du hittar någonting intressant att titta på är relativt hög.

Du gillar kanske också...