WordPress – bra app till surfplatta

Extremt många webbsidor (inkl. denna) använder sig av publiceringsverktyget WordPress. Men hur är det när man vill använda sin surfplatta för att publicera artiklar?

Jag bestämde mig för att skriva en artikel på iPaden, ”Ny USB funkar åt bägge hållen” är skriven på paddan. Om jag haft en väldigt grundläggande WordPressinstallation med ett simpelt tema så hade det gått utmärkt att använda sig av den officiella appen: WordPress – Automattic.

Många med mig använder sig av ett tema och/eller ramverk med extrafunktioner i olika former av ”Egna fält”, då räcker inte WordPress egna app till iPad på långa vägar. Så alternativet blev att köra den ”vanliga” inloggningen i en webbläsare. Jag valde att använda Google Chome.

Till slut lyckades jag publicera inlägget via Chrome på paddan men det var långt ifrån buggfritt. Kan lugnt säga att jag inte kommer att genomlida detta med att publicera artiklar från iPaden igen, om ingen har ett bra förslag på alternativ lösning?

Du gillar kanske också...