Cyberghost VPN slår lätt sina motståndare

Här kan du läsa hur Cyberghost fungerar och vilken nytta programmet kan göra för dig. Eftersom man surfar på olika sätt på internet, skiljer sig också behovet av en VPN åt, och uppfattningen av programmet kan därför variera från person till person. Denna recension tar upp några aspekter, som är viktiga, när man använder en VPN såsom val av server, kostnad, funktioner, kundservice med mera.

Företaget som ligger bakom just denna mjukvara och själva programmet heter Cyberghost VPN och är ett etablerat företag på marknaden. Något som är en fördel eftersom många nya företag kan dras med barnsjukdomar – innan de får etablerat en stabil och bra programvara. Cyberghost kommer från Bukarest i Rumänien och har samlat en gedigen erfarenhet från branschen, sedan företaget bildades år 2004.

Ladda ner CyberGhost

Kundservice som aldrig stänger

För många användare av datorprogram är det viktigt att det finns bra och snabb support. Det ska vara lätt att be om hjälp och det ska gå snabbt att få hjälpen. En del företag har en kundservice som endast kan kontaktas via telefon, andra har begränsade öppettider. Något av det värsta som finns är att sitta och vänta på att få hjälp med ett litet problem, som plötsligt har dykt upp. Cyberghost har en kundservice som är öppen 24/7, vilket är extra praktiskt om man befinner sig i olika tidszoner. Dessutom kan deras kundservice kontaktas via en chatt, som är väldigt enkel och fungerar riktigt bra.

Hastighet som imponerar

När man använder en VPN är hastigheten såklart avgörande. Ska man strömma videomaterial som en film eller en serie direkt från en sida, är det superviktigt att man har en VPN som inte saktar ner anslutningen. Om en VPN saktar ner anslutningen börjar filmen eller serien att hacka och det blir fördröjningar i bilden. Något som är väldigt irriterande om man vill titta på tv via internet. Cyberghost har en bra och snabb anslutning och det fungerar alldeles utmärkt att både se film och serier med VPN-funktionen påslagen.  

Servrar i många olika länder

Dag efter dag hör man om fler som får koder och kortnummer stulna på internet. När vi surfar kan vi plötsligt bli attackerade av virus och vår privata information kan bli stulen. Med en VPN får du skydd mot externa hot på internet. En VPN fungerar som en skyddande mur runt dig och din information. Du blir anonym och din information stannar hos dig. Utan att obehöriga får tillgång till din privata data. Men det är inte bara säkerheten som en VPN kan hjälpa till med. Den låter dig även välja varifrån du ska surfa. Cyberghost låter dig välja mellan manuell och automatiskt tilldelad server. Det är praktiskt om du vill kunna välja vilket land du ska surfa ifrån. Om man vill titta på film eller serier som bara finns i ett specifikt land kan du med din VPN ställa in, så det ser ut som att du surfar från det landet. Denna VPN-tjänsten låter dig surfa från en massa olika länder. De olika servrarna är utplacerade i olika länder och från dessa länder kan du surfa fritt. På det viset ser det ut som om att du befinner dig på plats i det landet, där servern är placerad.

Du gillar kanske också...