Android apparna för den bästa kollen på börsnyheter

När man är insatt i världen av aktier kommer man att ha ett visst försprång om man med jämna mellanrum har ett sätt att hålla jämna steg med alla börsnyheterna som rullar in. Även om man själv ännu inte har köpt aktier kan man gynnas av att ta reda på mer om finansnyheter och var samhället är på väg när det är tal kring just börsen. Nedan ska vi titta lite närmare på tre olika applikationer till Android-enheter som tillåter en att alltid få tillgång till det senaste inom börsnyheter.

Börskollen

För de som är ute efter börsnyheter från några av vårt lands största branschtidningar är det väl värt att titta närmare på applikationen Börskollen. Här får man utöver nyheter tillgång till funktioner som låter en skapa bevakningar på bolag som man har ett intresse för. Om nyheter kring just detta bolag skulle dyka upp får man då inom kort en notis på sin telefon. För de som även vill föra samtal med andra privatpersoner som använder sig av applikationen kan man göra detta inom forumet.

Det är upp till en själv om man vill scrolla igenom de mest lästa nyheterna eller de som senast har lagts upp. Förutom att endast läsa sig fram finns det dessutom en stor mängd informativa videor såsom analyser, intervjuer och nyheter för att bara nämna några exempel.

Avanza

Hos Avanza blir det lätt och bra att både spara och investera pengar, och allt som krävs är att registrera sig med Mobilt BankID. Det tar så lite som några få minuter att ha sitt konto redo, och därefter dröjer det inte länge förrän man har en utomordentlig fondportfölj. Om man dessutom bestämmer sig för att handla aktier på just Stockholmsbörsen kan man njuta av gratis courtage på upp till hela 50 000 kr.

Det är hur enkelt som helst att investera i fonder och aktier via Avanza, och man kan alltid lita på att få några av marknadens lägsta priser. För att man ska kunna ta välgrundade beslut kring vad man vill investera i kan Avanza förse en med en mängd råd och tips. Avanza är helt enkelt ett perfekt val för de som intresserar sig för aktier.

Spira

Sist men inte minst är det väl värt att nämna applikationen Spira som även den här går att ladda ner på Android-telefoner. Med Spira kan du månadsspara för att få så många hela och delar av aktier som ens sparbelopp räcker till. Hela processen är även ganska enkel då man bara behöver skapa ett konto via Mobilt BankID. Därefter beslutar man sig för hur mycket man vill spara varje månad samt vilken dag som pengarna ska skickas från ett konto. Efter detta är det klappat och klart.

För att ta reda på mer är det bara att ladda ner applikationen Spira och läsa mer. Inom kort kan man börja investera i aktier eller ta reda på mer om börsnyheter via applikationer som verkligen går att lita på.

Du gillar kanske också...