Facebook Messenger på datorn – bäst lösning

Messengers app för smartphones är svårslagen men om man vill köra på datorn så kan det vara ganska distraherande att köra på facebook.com/messenger. Här kommer tips på det bästa alternativet.

Idag använder över 1 miljard människor tjänsten, ja du läste rätt. En skaplig skara! Majoriteten kör via sin smartphone men många föredrar att köra via datorn också. Det finns flera olika lösningar att köra Messenger på dator/desktop. Det är lösningar genom olika tredjepart-program eller klienter som tillåter att man lägger till Facebooks chat-tjänst.

Jag tänker inte ens räkna upp de vanligaste programmen för detta då inget av de egentligen håller måttet. Dessutom så förändrar Facebook hur det fungerar bakom kulisserna och då har dessa klienter svårt att hinna med och göra förändringar så att det ska fortsätta att fungera.

När jag sitter med datorn och inte min smartphone så kör jag nästan uteslutande Facebooks egna lösning direkt i webbläsaren. Funkar klockrent!

Facebook Messenger

Svaret på vad som fungerar bäst (enligt mig) är messenger.com. En dedikerad lösning för utan massa distraherande tjafs runt omkring. Du loggar enkelt in med ditt Facebook konto och hittar en avskalad och enkel version av Messenger för desktop. Du hittar alla lösningar som du känner igen från din smartphone och kan bl.a. chatta med emojis, ringa röst- eller videosamtal och skicka stickers.

[symple_box color=”white” fade_in=”true” float=”center” text_align=”left” width=”75%”]LÄS ÄVEN: Skicka hemliga meddelanden i Facebook Messenger

[/symple_box]

[symple_spacing size=”30″]

Här hittar du apparna för iOS, Windows Phone eller Android ifall du hittat till denna artikel men vill köra i din smartphone.

Du gillar kanske också...