Amazon Prime Video i Sverige

Nu har Amazon lanserat sin streamingtjänst Amazon Prime Video i fler länder. Tjänsten har lanserats i ytterligare 200 länder och har ett intro-pris på €2.99/mån, efter 6 månader övergår det till ordinarie pris på €5.99/mån. Ingen bindningstid utan man kan säga upp när som helst.

Svenska undertexter lyser med sin frånvaro och utbudet är begränsat och inte särskilt imponerande. Den för många efterlängtade tv-serien The grand tour finns dock att tillgå vilket har gett Amazon en ordentlig skjuts. Gänget bakom världens bästa bilserie Top Gear har slutit ett drömavtal med Amazon och levererar grym underhållning för lönen.

Amazon Prime Video fungerar i webbläsaren men det finns även appar till iOS och Android. Det var inte helt lätt att hitta dessa appar efter man signat upp sig så klicka på länkarna nedan för att komma rätt direkt.Möjligheten att ladda ner innehåll och se offline finns även.

För att se via TV:n verkar den enda möjligheten vara att streama via iPhone till Apple TV om du inte har en TV där appen finns tillgänglig.

iOS: Amazon Prime Video – AMZN Mobile LLC

Android: Amazon Prime Video – AMZN Mobile LLC

Du gillar kanske också...