Messenger & WhatsApp i webbläsaren – Testa nu!

Webbläsaren Opera har återuppstått med flera imponerande funktioner. En av funktionerna är att kunna chatta med vänner via Messenger & WhatsAppChat medan man surfar.

De inkluderade chattklienterna är Telegram, Facebook Messenger & WhatsApp. Klicka bara på ikonen för att använda någon av de. Efter att man loggat in så finns det två sätt att använda t.ex. WhatsApp på; öppna så att det ligger över webbläsaren eller häfta fast det så att det ligger sida vid sida med nuvarande flik.

Att häfta fast en klient tillåter dig att kombinera chat med en grymt användarvänlig webbläsare. Man kan även välja vilka av Messenger & WhatsApp som ska vara aktiva i sidkolumnen under inställningar.

Om du använder mer än en chattklient så kan du enkelt växla mellan de genom kortkommandon för snabbare åtkomst:

(macOS: ⌘ + ⇧ + m Windows and Linux: CTRL + SHIFT + m)

[symple_button url=”http://www.opera.com/sv/” color=”green” size=”medium” border_radius=”3px” target=”blank” rel=”” icon_left=”” icon_right=””]Hämta Opera nu[/symple_button]

[symple_spacing size=”15″]

[symple_box color=”gray” fade_in=”true” float=”center” text_align=”center” width=”75%”]

Skicka hemliga meddelanden i Facebook Messenger

Messenger

[/symple_box]

[symple_spacing size=”15″]

Fler smarta funktioner i nya Opera

Surfa säkrare och mer privat

Opera håller din surf på webben säker så att du kan koncentrera dig på innehållet. Du är skyddad mot bedrägeri och skadlig programvara på webben. Vill du ha bättre sekretess på webben? Prova även den inbyggda och gratis VPN-funktionen.

Njut av annonsfri surfning

Trött på annonser på nätet? Opera är den första stora webbläsaren som blockerar annonser utan tillägg. Deras tester visar att innehållsrika webbsidor hämtas upp till 90 % snabbare i Opera tack vare den inbyggda annonsblockeraren.

Ta dina webbläsardata med dig

Växla mellan enheter och fortsätt surfa där du var sist med Opera sync. Bokmärken, öppna flikar och andra data förblir synkroniserade genom ditt Opera-konto. Vill du ha Opera, med alla dess inställningar, till hands i en USB-enhet? Prova deras bärbara version.

Surfa snabbare och längre

Operas hastighet och prestanda är bland deras främsta prioriteringar. De datakomprimerande Opera Turbo-funktionerna, egna annonsblockerare och andra funktioner hjälper dig att surfa snabbare. Och den nya batterispararfunktionen hjälper dig också att surfa längre: den bärbara datorns batteritid blir upp till 50 % längre.

Du gillar kanske också...