Från tipslappen till tipsappen

Ja tipslappen finns visserligen kvar men frågan är hur länge? Med dagens snabba teknikutveckling så är det ett under att vi fortfarande använder så mycket tipslappar, bongar och kuponger som vi gör. Speciellt när det finns så oerhört mycket smidigare alternativ till dagens smarta telefoner och surfplattor.

tennis oddsHär om dagen tänkte jag sätta en slant på en fotbollsmatch och började fundera över hur jag enklast skulle gå till väga. Eftersom jag varken är någon storspelare eller väderpratare kände jag inte behovet av att traska ner till närmaste spelbutik för att surra med de gamla spelrävarna. Valet att plocka upp iPhonen och scrolla lite i App Store efter lämpliga spel-appar var mycket enklare.

Det finns en del vettiga alternativ och jag bestämde mig till slut för att testa bwin. När jag fingrade runt i deras app insåg jag ganska snart att man kan spel på precis vad som helst nu för tiden. Inte ofta åtminstone jag har sammankopplat t.ex. tennis odds och spel. Kul att kunna spela på vem som vinner första set, lär kunna bli sjukt spännande!

Hur som helst så är det grymt smidigt att spela via sin smarta telefon eller iPad, vart man än befinner sig. Tåget, tunnelbanan, toan, sängen, rymden… ja ni fattar.

Du gillar kanske också...