Ladda ner innehåll från ESPN

ESPN är ett kabel-tv-nätverk med fokus på sportevenemang. Chansen för att användare har problem med att ladda ner sitt favoritinnehåll är dock rätt stor. Men det finns vissa tjänster man kan använda sig av för att ladda ner innehåll från ESPN och här går vi igenom hur!

I vår guide använder vi oss av Audials Movie ESPN Recorder eftersom detta är den vi anser vara bäst på marknaden. Det är såklart fritt fram att använda vilken Recorder man vill.

1.    Ladda ner, installera & starta ESPN Recorder “Audials Movie”.

Första steget du ska ta för att ladda ner innehåll från ESPN är att ladda ner, installera och starta Audials Movie. Läs mer om programmet här. Audials Movie är helt gratis att ladda ner och du behöver inte ens registrera dig. Skulle du inte önska programmet längre kan du avinstallera det snabbt och enkelt. När det är färdiginstallerat startar du programmet och växlar till “Video Streaming”.

2.    Spela upp innehållet i ESPN

Nästa steg är att klicka på “ESPN” i Audials Movie. Öppna ESPN.com i din webbläsare och välj den film eller det avsnitt som du vill spela in. Inspelningen startar så fort du spelar upp videon.

3.    Innehållet spelas in och lagras på din PC

När inspelningen på ESPN är klar kommer videon smidigt och snabbt överföras till Audials-spellistan på höger sida av skärmen. Inspelningen kan därefter sparas i filformaten MP4, WMV, AVI eller 3GP.

Ladda ner innehåll från ESPN på din Android

Du kan även använda ESPN Recorder “Audials Movie” för att se innehåll från ESPN på din Android-enhet. Här går vi igenom hur du gör det steg för steg:

  1. Genomför de 2 första stegen i guiden ovan
  2. Klicka på “Lagring: PC” längst ned på Audials Movie och därefter +- ikonen för att välja “Android”
  3. En ny dialog öppnas och då ansluter du din Android via USB och väljer den
  4. Följ instruktionerna för att överföra videon

Så använder du Audials Amazon Prime Converter på iPhone

Du kan även använda ESPN Recorder “Audials Movie” för att se innehåll från ESPN på din iPhone eller iPad. Nedan går vi igenom hur du gör det steg för steg:

  1. Genomför de 2 första stegen i den första guiden
  2. Högerklicka på videofilen och välj “Exportera till> iTunes”
  3. Anslut din iPhone till datorn
  4. Använd iTunes för att kopiera filen till din iPhone

Njut av sportinnehåll när som helst – var som helst!

Tack vare smarta inspelningsverktyg som ESPN Recorder “Audials Movie” kan man spela in innehåll från tjänster som ESPN och se dem praktiskt taget var som helst och när som helst.

Du kan överföra innehållet till din Android eller iPhone och därmed se sport när du sitter på tåget eller befinner dig i sommarstugan utan internetanslutning! Då behöver du aldrig igen gå miste om en enda viktig sporthändelse bara för att du inte har tillgång till ett snabbt internet där du vistas.

ESPN Recorder Audials Movie går att ladda ner som en demoversion så du slipper betala.

Du gillar kanske också...