Ladda ner film från Amazon Prime

På Amazon Prime finns det en uppsjö av fantastiska filmer, tv-program samt många exklusiva prisbelönta dokumentärer. Det finns dock ett litet problem: du har ingen garanti för att dina favoritvideor är där när du vill ha dem.

Som tur är kan man, med rätt verktyg, ladda ner Amazon Prime filmer. Det kan vara fördelaktigt för dig som exempelvis ska på semester någonstans där du vet att du inte kommer ha en bra internetanslutning. Då kan du se innehållet offline – utan att vara ansluten till något som helst!

Men hur gör man för att ladda ner film från Amazon Prime? Oroa dig inte – du behöver inte vara expert på datorer. Nedan kommer vi att gå igenom hur du ska gå tillväga.

Spela in innehållet med en Amazon Prime Converter

Att ladda ner film från Amazon Prime är inte särskilt komplext. Du behöver dock ett särskilt verktyg, eller ett program, som gör att du kan spela in filmen eller tv-serien som en MP4 fil. Dessa program kallas för Amazon Prime Converter och det finns ett par olika utgåvor av dem.

Vi rekommenderar i förstahand Audials Movie. Med detta utmärkta program kan du spela in videostreaming från Amazon Prime med 2x hastighet. Du kan också få det originella DVD-fodralet och en riktig lista över filmens/seriens namn, skådespelare, genre, regissör, beskrivning och så vidare. Du kan också, med Audials Movie, spela in ett flertal filmer samtidigt. Du kan också spela in en hel serie under natten om du vill ha en hel serie nedladdad!

Så använder du Audials Amazon Prime Converter på Windows 10

Audials Movie är ett utmärkt Amazon Prime-konverteringsverktyg som gör att du kan spela in videor och spara dem i det format du behöver. Läs mer på leverantörens hemsida eller ta hjälp av vår steg-för-steg-guide nedan.

 1. Installera och starta Amazon Prime Video Recorder “Audials Movie”
 2. Klicka på “Amazon Video”-rutan inne i Audials Movie
 3. Spela upp videon i Amazon Prime Video
 4. Audials Movie spelar automatiskt in Amazon Prime Video

När inspelningen är klar kommer videon att överföras till Audials-spellistan på höger sida av skärmen. Inspelningen kan sedan sparas i filformaten MP4, WMV, AVI, eller 3GP. Nu kan du spela upp videon med Audials eller dra och släppa den till ett annat program!

Så använder du Audials Amazon Prime Converter på Android

Du kan även använda Audials Amazon Prime Converter på din Android-enhet. Här går vi igenom hur du gör det steg för steg:

 1. Genomför de 4 första stegen i guiden ovan
 2. Klicka på “Lagring: PC” längst ned på Audials Movie och därefter +- ikonen för att välja “Android”
 3. En ny dialog öppnas och då ansluter du din Android via USB och väljer den
 4. Följ instruktionerna för att överföra videon

Så använder du Audials Amazon Prime Converter på iPhone

Du kan även använda Audials Amazon Prime Converter på din iPhone. Här går vi igenom hur du gör det steg för steg:

 1. Genomför de 4 första stegen i den första guiden ovan
 2. Högerklicka på videofilen och välj “Exportera till> iTunes”
 3. Anslut din iPhone till datorn
 4. Använd iTunes för att kopiera filen till din iPhone

Du gillar kanske också...