Ladda ner filmer från Hulu

Hulu är en amerikansk streamingtjänst som har en hel del innehåll som inte finns tillgängligt på andra plattformar. Hulu-användare hittar det mesta inne i tjänsten, men några gånger kan man vilja ha innehållet nedladdat på sin enhet. Det kan exempelvis vara praktiskt när man ska till ett ställe där internetanslutningen är dålig, eller när man flyger eller åker tåg.

Nedan kommer vi att gå igenom hur du snabbt och enkelt laddar ner filmer och serier från Hulu till din PC, Mac, Android och/eller iPhone. Vi använder oss av Audials, men givetvis är det fritt fram att använda sig av andra tjänster om man önskar det. Läs mer om Audials på deras sajt innan du laddar ner programmet.

Så laddar du ner filmer från Hulu till din PC

Först går vi igenom steg-för-steg hur du laddar ner innehåll från Hulu till din PC. Det är bra att börja här eftersom du måste börja med detta steg för att få filmerna vidare till dina mobila enheter också.

  1. Ladda ner, installera & starta Hulu Recorder “Audials Movie”
  2. Välj “Video Streaming” inne i programmet
  3. Klicka på “Hulu” inne i Audials Movie
  4. Öppna Hulu i din webbläsare och spela upp filmen/serien du vill spela in
  5. Audials Movie spelar automatiskt in innehållet från Hulu. Filen sparas till Audials-spellistan till höger om skärmen
  6. Spara filen till din dator i formatet MP4, WMV, AVI eller 3GP

Här laddar du ner filmer från Hulu till din Mac

Att ladda ner filmer och serier från Hulu till din Apple Mac är inte mycket svårare. Du behöver dock ett inspelningsverktyg som fungerar med Mac, som till exempel EaseUS RecExperts eller WonderShare UniConverter.

Så laddar du ner filmer från Hulu till din Android/iPhone

Hulu erbjuder sina användare att ladda ner en hel del innehåll och streama det offline. Detta är betydligt enklare än att hålla på med att spela in innehållet själv. Du måste helt enkelt hitta en film eller serie som går att ladda ner och klicka på nedladdningsknappen. Du hittar därefter videon inne i “Downloads”. Det vill säga att Hulu fungerar lite som Netflix.

Om den film eller serie du önskar ladda ner inte går att ladda ner via hemsidan kan du använda dig av guiden för att ladda ner innehåll till din PC ovan. Därefter lägger du över filen till din Android eller iPhone med hjälp av ett USB. Då kan du se ditt favoritinnehåll när du sitter på tåget till jobbet eller varför inte ligger på stranden utomlands utan internet?

Se dina favoritfilmer och serier oberoende av vart du befinner dig

Nu har vi gått igenom hur du använder dig av Audials Movie för att spela in innehåll hos Hulu. Som vi varit inne på kan de som har ett Hulu-medlemskap även ladda ner innehåll direkt via Hulus hemsida inne på sin profil. Med det sagt kan du se dina favoritfilmer och serier utan att vara ansluten till ett stabilt internet, vart du än befinner dig! Dessutom kan du helt kostnadsfritt använda dig av Audials Movie demoversion för att spela in det innehåll du önskar.

Du gillar kanske också...