Recension av Avast Internet Security

Tack vare Avast Internet Security får man ett prisbelönt antivirusprogram som upptäcker alla typer av hot för att därefter blockera och ta bort dem. Man slipper dessutom skräppost samtidigt som mindre systemresurser används med hjälp av de molnbaserade processerna. Den första versionen av Avast lanserades redan år 1988, och sedan dess har de fortsatt att förbättra tjänsten för att i dagsläget komma att bli ett av de bästa skydden för de som använder en Gaming PC. Läs mer om Avast Internet Security eller kika nedan för att ta reda på både fördelarna och nackdelarna av att använda Avast Internet Security.

Snabbfakta om Avast Internet Security

Avast Internet Security är en tjänst som man kan prenumerera på genom att antingen inhandla en ettårs- eller tvåårs prenumeration. Man väljer själv om man vill köpa den billigaste, mellan eller dyraste versionen där det självfallet finns fler funktioner att ta del av ju mer man betalar. När man väl har Avast Internet Security nedladdat kan man njuta av ett antivirusprogram som blockerar hackare, raderar skadliga filer och skyddar en mot hot – men Avast Internet Security kan göra mycket mer än så.

De många funktionerna

Det finns en sådan lång rad funktioner inbyggda i Avast Internet Security att det skulle ta hela dagen att lista dem alla, men här är några av de viktigaste. Först av allt kommer Avast Internet Security med en brandvägg som håller koll på allt som kommer in och ut från datorn för att hålla borta hackare. Därtill får man även ett skräppostskydd som rensar bort skadligt innehåll och skräppost, men man får också med Real Site-funktionen som skyddar en mot hackare. Wi-Fi kontrollen är en ytterligare funktion som tar reda på om obehöriga använder ens hemnätverk eller om det finns några svagheter i det.

Den allra viktigaste funktionen som Avast Internet Security erbjuder är som sagt det intelligenta antiviruset som blockerar virus, skadlig kod, spionprogram, utpressningstrojaner och nätfiske. CyberCapture ser också till så att icke-förlitliga filer analyseras i molnet för att ta reda på om det finns några hot. Detta är några exempel på uppsjön av olika funktioner som man kan ta del av om man väljer att prenumerera på Avast Internet Security tjänsten. Tack vare det här programmet behöver man aldrig oroa sig för att hot ska tränga sig in.

Prenumerationerna

Om man är intresserad av att testa på Avast Internet Security redan idag så har man en rad prenumerationer att välja mellan. Den billigaste är Pro Antivirus, den mellersta är Internet Security medan den dyraste går under namnet Premier. Därtill kan man besluta sig om antingen en ettårs prenumeration eller en tvåårs prenumeration. På så vis får man en ganska skräddarsydd upplevelse utefter vad man själv föredrar och är i behov av. Trots att det må vara relativt dyrt jämfört med andra antivirusprogram kan man anse att man sannerligen får valuta för pengarna då Avast Internet Security är ett av de bästa skydden för de som använder en Gaming PC.

Du gillar kanske också...