Recension av Acronis True Image 2020

Acronis True Image 2020 är en säkerhetskopieringsmjukvara som gör det möjligt att samla säkerhetskopieringar av ens viktigaste data, oavsett om man använder sig av Windows, Mac, iOS eller Android. Denne tjänst kan komma väl tillhands vid de tillfällena då man exempelvis råkar radera viktiga filer eller på annat vis förlorar data som man är i behov av. Om man då har säkerhetskopieringar av sina filer kan man snabbt och enkelt återställa innehållet tack vare Acronis True Image 2020. Läs mer om Acronis True Image eller fortsätt att kika nedan för att ta reda på mer om tjänstens fördelar samt nackdelar.

Snabbfakta om Acronis True Image 2020

Några av de många tjänsterna som Acronis True Image 2020 bjuder på är såsom följande:

  • Fullständiga säkerhetskopieringar för att snabbt kunna återställa ens filer eller till och med hela system
  • Enkel diskkloning och säkerhetskopiering av bilder
  • Få tillgång till Cloud, Local eller Hybric Cloud säkerhetskopiering
  • Integrerat skydd mot Malware i form av en artificiell intelligens-baserad teknologi

Dessa är enbart några av de många tjänsterna som man kan få ta del av om man använder Acronis True Image 2020.

Prenumeration eller engångsköp

En stor fördel av Acronis True Image 2020 är möjligheten att välja huruvida man vill betala en engångskostnad för att köpa tjänsten permanent eller om man vill binda sig till en prenumeration. Standardvarianten som man betalar en engångskostnad för ligger på $42, och då får man tillgång till funktionerna som vi nämnde ovan. Man kan dock även binda sig till en prenumeration vid namn Advanced på ett år för $25, vilket ger en tillgång till fullständig säkerhetskopiering, aktiv diskkloning, att replikera säkerhetskopior i molnet, snabbåterställning, blockering av ransomware och cryptomining, Office 365-säkerhetskopia, Cloud backup och funktioner samt end-to-end-kryptering.

Sist men inte minst finns det en Premium prenumeration som binder upp en under ett års tid. Detta ger en tillgång till fullständig säkerhetskopiering, aktiv diskkloning, att replikera säkerhetskopior i molnet, snabbåterställning, blockering av ransomware och cryptomining, Office 365-säkerhetskopia, Cloud backup och funktioner, End-to-end-kryptering, Blockchain-certifiering av filer samt elektroniska signaturer på filer. Prenumerationerna och engångsköpet var ett bra drag av Acronis True Image 2020 då det ger användarna ett flertal valmöjligheter för en skräddarsydd upplevelse.

Är Acronis True Image 2020 värd prislappen?

Om man är ute efter ett av de snabbaste, säkraste och mest pålitliga säkerhetskopieringsprogrammen så är Acronis True Image det rätta valet för en. Om man redan har en av de tidigare varianterna kanske man inte anser att tillräckligt många nya funktioner finns att hämta i denne nyare produkt, men om man inte redan har Acronis True Image så är det väl värt att titta närmare på Acronis True Image 2020.

Tjänsten kan komma att bli en riktig räddare i nöden om man skulle gå miste om viktiga program, filer eller hela system. Den enda mindre nackdelen är att nedladdningen ligger på hela 600 MB, att installeringen är densamma samt att sex separata bakgrundsprocesser hela tiden körs. Om man kan se förbi detta så kommer man att få en mycket högkvalitativ säkerhetskopieringstjänst som aldrig sviker en.

Du gillar kanske också...