Recension av Avast SecureLine VPN

Oberoende av vilken enhet man använder kommer det att finnas hot som man vill undvika och begränsningar som man gärna kringgår. Det är här som en högkvalitativ VPN-leverantör kommer in i bilden för att erbjuda en tjänst som både skyddar ens aktivitet på nätet och personuppgifter samtidigt som man kan få en bättre upplevelse när man befinner sig på internetet. Avast SecureLine VPN är en av många VPN-tjänster som man kan välja, så vad är det som gör att denne VPN-leverantör står ut i mängden? Läs mer om Avast SecureLine VPN eller ta en titt på recensionen nedan för att redan nu få reda på mer om fördelarna samt nackdelarna med tjänsten.

Snabbfakta om Avast SecureLine VPN

Det finns många aspekter av Avast SecureLine VPN som imponerar på deras användare – framförallt faktumet att man antingen kan testa på tjänsten helt gratis under sju dagars tid eller välja att betala för en prenumeration omedelbart. Med en stark kryptering, välvalda protokoll och en exceptionell hastighet vid användning av tjänsten finns det många skäl att berömma Avast SecureLine VPN.

Servar och enheter

Avast SecureLine VPN kan användas på upp till fem olika enheter samtidigt, vilket betyder att hela familjen kan njuta av tjänsten utan att behöva köpa flera olika prenumerationer. Enheterna och operativsystemen som VPN-tjänsten fungerar på är PC, Mac, iPhone, iPad, Android samt Android TV, så det finns en stor chans att man har en enhet som är kompatibel med Avast SecureLine VPN.

Olyckligtvis nog kan man enbart välja mellan 55 servrar i 34 länder, vilket är en av de få nackdelarna med att använda Avast SecureLine VPN. Det kanske låter mycket om man inte tidigare har dragit nytta av en VPN, men som en jämförelse bjuder många VPN-tjänster på hundratals – ibland till och med tusentals – olika servrar som man kan välja mellan.

Hastigheten

Det som Avast SecureLine VPN verkligen kan skryta om är den utomordentliga hastigheten. När man använder en VPN-tjänst kommer hastigheten vid exempelvis nedladdningar och uppladdningar att saktas ner, men hur mycket de saktas ner beror på VPN-leverantören som man vänder sig till. Det må finnas andra VPN-tjänster som går lite fortare, men Avast SecureLine VPN ligger ändå mycket bra till jämfört med en majoritet av VPN-leverantörer.

Kryptering

Avast SecureLine VPN drar nytta av AES-256 kryptering. Detta är en otroligt stark kryptering som till och med rekommenderas av statliga myndigheter och säkerhetsproffs. De två protokollen (IPSec och OpenVPN) räknas även som industristandard och kommer att se till så att säkerheten ligger på topp.

Allt som allt

Sammanfattningsvis erbjuder Avast SecureLine VPN stor säkerhet till ett relativt lågt pris. Med den här tjänsten kan man surfa anonymt på nätet genom att ens IP-adress döljs. Då man ansluter sig till en av deras servrar utomlands resulterar detta i att man surfar anonymt, undviker övervakning och datastöld samtidigt som man kan kringgå geografiska begränsningar. Med allt detta i åtanke kan Avast SecureLine VPN rekommenderas till alla de som är ute efter en stark och säker VPN-tjänst.

Du gillar kanske också...