Smarta lösningar för iMessage/SMS

Diktera meddelanden

[vc_row][vc_column width=”1/2″]Om man aktiverar diktering så dyker en ny ikon upp i tangentbordet. Tryck på ikonen och prata in det du vill ha skrivet så omvandlas det till text.

Detta fungerar faktiskt riktigt bra! Ett bra alternativ till Siri lärt sig svenska. Kanske känns fånigt att diktera men perfekt när man t.ex. sitter ensam i bilen.

Inställningar –> Allmänt –> Tangentbord

[/vc_column][vc_column width=”1/2″]

Diktera

[/vc_column][/vc_row]


Lägg till din röst

det är enkelt att fånga upp ljud och skicka — din röst, en låt eller asgarv — gör det till en del av konversationen. Tryck och håll ned den nya mikrofonknappen för att spela in och swipa för att skicka.

Röst

När du tar emot ett röstmeddelande räcker det med att lyfta telefonen till örat så spelas det upp, utan att trycka på något. Fiffigt!


Skicka ett videoklipp snabbt och enkelt.

Visa enkelt det du upplever istället för att i text försöka förklara det. Tryck på kameraikonen och kör på.

Video


Skicka flera bilder och videoklipp samtidigt.

Tryck på kameraikonen för att se kamerarullen och välj det du vill skicka.

Flera bilder


Dela din plats — mitt i en konversation.

Trött på att försöka förklara vart du är? Svara med en karta som visar din position. Du kan också välja att dela din position med utvalda människor i upp till en timme, till slutet av dagen eller på obestämd tid.

 

Plats


 

Ta befälet över gruppmeddelanden

Starta en gruppkonversation och namnge den till nåt passande. ”Hockey”, ”Nördprat” eller ”Familj”. Det är enkelt att inkludera och exkludera personer och lika enkelt att lämna konversationen helt och hållet. Eller varför inte knäppa på STÖR EJ och läsa ikapp när det passar.

Grupp

Du gillar kanske också...