Swiftkey – Ett smartare tangentbord till smartphone

Smart, smartare, smartast... byt ut ditt standardtangentbord mot ett smartare som lär sig ditt sätt att skriva, ger rimliga ordförslag, vettig autocorrect och tillåter skrivsättet "swipe".

Swiftkey

Detta är ett tangentbord som lär sig just ditt sätt att skriva, blixtsnabbt. Efterhand så blir förslagen och autocorrecten fantastiskt bra. Detta gör att man kan trycka mindre för att skriva mer på ett korrekt sätt, på ditt sätt. Man kan dessutom blanda språk!

Swiftkey Flow

Men det coolaste med detta tangentbord är Funktionen FLOW. Funktionen tillåter att man skriver utan att trycka på varje bokstav. Man ”swipar” istället fingret från bokstav till bokstav och Swiftkey tyder dina rörelser till ord vilket fungerar väldigt bra. Jag älskar det! Behöver inte ens längre titta på telefonen när jag skriver utan kan förlita mig på muskelminnet när jag swipar på som en tok.

Installera detta och ge dig fan på att använda det. Stäng av standardtangentborden och kör bara Swiftkey och Emoji. Ge det en chans, du kommer gilla det bara du ger det tid!

Ladda ner för Android
Ladda ner för IOS (iPhone/iPad)