Vad är C more?

C more är en av de riktigt stora spelarna på den svenska streamingmarknaden och har blivit en riktig favorit i många hushåll. Oavsett om man är intresserad av serier eller sport så erbjuder plattformen ett brett utbud av olika underhållningsformer och är någonting som är väl värt att titta närmare på.

C more är en streamingtjänst som har vuxit sig allt större under senare år och är idag ett vanligt inslag i många svenska hem. I den här texten kommer vi att tillhandahålla dig som läsare med en krotare guide kring C more och deras relativt stora utbud, samt vad som kan vara bra att veta om plattformen som helhet.

Utbudet på plattformen

Utbudet på plattformen är primärt fokuserat på svenska serier och filmer, men det finns även internationella titlar att ta del av. Bland annat så finns det en uppsjö av svenska drama och realityserier, såväl som exempelvis alla Beck-titlar. Oavsett vad du är intresserad av att titta på så kommer du sannolikt att hitta en hel del som kan vara intressant. Man kan dessutom titta på alla program från TV4 helt utan avbrott, någonting som gör att det går mycket fortare att se ikapp om man har missat ett eller flera avsnitt.

Utbudet för barn

Det finns ett utbud för barn på C more, även om detta inte är lika brett som hos vissa andra av deras konkurrenter. Kastar man ett snabbt öga på titlarna som är tillgängliga på i deras katalog så blir det också tydligt att barninnehållet är lite mer riktat till äldre barn mellan 7-12, snarare än hur det ser ut exempelvis hos Netflix där mycket av fokuset är på animerade kortare avsnitt som är inriktade på lite yngre barn.

Stort fokus på Fotboll 

C more har ett stort fokus på fotboll och det är sannolikt det absolut bästa alternativet om man är intresserad av att titta på fotboll i absolut världsklass. C more har rättigheterna till att visa alla matcher från Serie A, La Liga, Ligue 1 och Bundesliga, någonting som gör att det inte direkt är svårt att hitta högkvalitativ fotboll att titta på.

C more har även den mest prestigefyllda rättigheten som finns inom Europeeisk fotboll, nämligen Champions League. Genom ett abonnemang från plattformen så kan man titta på alla matcher i turneringen med svensk studio och svenska kommentatorer enkelt och smidigt. C more har skött sändningarna från Champions League med bravur och det är många tittar som verkligen uppskattar upplägget som C more har kring matcherna. C more har dessutom rättigheterna till alla Sveriges landskamper, någonting som gör att detta är den absolut bästa streamingtjänsten att använda sig av om man är någon som tycker om att titta på fotboll.

Om man däremot är intresserad av Allsvenskan så behöver man vara redo för att betala lite extra. Även om det i skrivande stund är Discovery+ som har rättigheterna för att sända det bästa från svensk fotboll så går det att titta på Allsvenskan via C more. Vad som krävs då är ett premium plus abonnemang, någonting som vi talar mer om lite längre ner i den här texten.

Olika abonnemang

C more erbjuder i skrivande stund tre olika typer av abonnemang. Det billigaste abonnemanget är det som ger en tillgång till hela utbudet av filmer och serier och är också ett populärt alternativ. För den som vill ha tillgång till fotbollsutbudet så ökar priset med det dubbla, och man måste även vara beredd att betala ytterligare lite mer om man vill se Allsvenskan. C more är ett av de dyrare alternativen inom streamingvärlden, men gör upp för det med sitt utmärkta utbud.

Alla matcher från SHL och Hockeyallsvenskan

Men det är inte bara fotboll som går att hitta i utbudet. C more har även rättigheterna till både SHL och Hockeyallsvenskan och är det absolut bästa stället att titta på svensk hockey. Även om det inte är samma fokus på hockey från kanalen som helhet så är sändningarna högkvalitativa och någonting som du garanterat kommer vara väldigt nöjd med om du är intresserad av att titta på svensk hockey.

En gratisperiod

 Föga förvånande så erbjuder C more även möjligheten att använda sig av deras plattform under en begränsad tid helt gratis. Det är dock värt att notera att man under prövoperioden inte får tillgång till allt som företaget erbjuder, utan enbart till filmer och serier. Detta är dock tillräckligt för att man ska kunna bilda sig en uppfattning kring om huruvida C more är en plattform som man kan tänka sig att betala för i framtiden.

Du gillar kanske också...