Firefox, en bra webbläsare för desktop

När jag surfar via Mac’en (desktop) använder jag allra helst Google Chrome för att det är en bra och snabb webbläsare som harmonierar bra med Googles övriga tjänster.

Kör ofta en annan webbläsare parallellt när jag surfar av fler anledningar. Tycker det är bra att kunna vara inloggad med andra konton på olika webbtjänster eller att inte vara inloggad alls. På sista tiden har jag börjat köra Firefox som ”sekundär”  webbläsare istället för Apples Safari. Har alltid gillat Firefox men den har aldrig varit först valet.

Samtidigt som Firefox fortsätter tappa användare och har rekordlåga andelar så tycker jag att Firefox är bättre än någonsin! Snygg, snabb och användarvänlig. Rekommenderar dig att testa om du inte gjort det, Firefox är så klart gratis att ladda ner. Länk finns längre ned på sidan.

Vad som gör Firefox till en looser vet jag inte. Jag tror att de allra flesta inte tänker på vilken webbläsare de använder utan bara använder den förinstallerade, därav Internet Explorers ”popularitet”.

Du gillar kanske också...