Bäst VPN tjänst i Sverige

Att skydda sig och vara anonym på internet är enklare än någonsin genom alla VPN tjänster som finns. Det finns gratisvarianter men betaltjänsterna är svårslagna. Detta är bäst VPN tjänst.

vpn tjänstVarför VPN?

Det finns flera olika anledningar till varför man vill använda sig av en VPN tjänst. Man kanske vill kunna använda tjänster eller se videoklipp i andra länder. Att skydda sin identitet på internet är också en av de vanligaste orsakerna.

Genom att vara uppkopplad till Internet via VPN (Virtual private network) så är man helt anonym och kan lura internet att man befinner sig på andra platser i världen än var man faktiskt befinner sig.

Vilken VPN tjänst passar dig bäst?

Det är svårt att säga vilken tjänst som fungerar bäst för just dig beroende på just dina krav. Ska det vara billigast, snabbast, mest driftsäker eller smidigast för iPhone eller andra plattformar? Jag har under det senaste året testat flera av de största tjänsterna och hittat en tjänst som täcker nästan alla dessa punkter.

vpn tjänstRekommenderas

Jag har landat i att ExpressVPN fungerar absolut bäst för mina behov. Detta är inte på något sätt en sponsrad artikel utan jag anser att ExpressVPN är bäst och det vill jag dela med mig av. I slutet av artikeln hittar du en länk som ger dig 30 gratis dagar när du signar upp dig. Googla på andra VPN tjänster om du vill jämföra och testa själv.

ExpressVPN är inte billigast av de premiumtjänster som finns. Tjänsten är dock den mest driftsäkra och smidigaste jag provat. Stabil och enkel till smartphone och desktop. Deras hemsida är dessutom fullsmackad med guider till olika plattformar om man t.ex. vill att ens router eller hemmaserver ska ansluta till internet via VPN.

Användarvänliga VPN-appar för Windows, Mac, iOS, Android, routrar och Linux.

Enkel konfiguration oavsett om du använder dator, surfplatta eller smartphone. Med deras appar kan du säkra din anslutning och komma runt blockering av webbplatser med ett enkelt klick. Du behöver bara registrera dig, installera och ansluta.

[symple_column size=”one-half” position=”first” fade_in=”true”]

Priser

  • $12,95/månad för löpande abonnemang.
  • $9,99/månad vid tecknande av halvårs-abonnemang.
  • $8,32/månad vid tecknande av års-abonnemang.

[/symple_column]

[symple_column size=”one-half” position=”last” fade_in=”true”]

ExpressVPN har:

  • Kundsupport dygnet runt alla dagar i vecka via Live Chat
  • Ultrasnabba servrar i 87 länder
  • Appar för och fler!
  • Bäst i klassen på säkerhet och kryptering
  • Obegränsad bandvidd & serverswitchar
  • 30 dagar riskfritt. Inte nöjd? Få dina pengar tillbaka utan frågor.

[/symple_column]

Testa ExpressVPN via denna länk så får du +30 dagar på köpet:

[symple_button url=”http://www.expressrefer.com/refer-a-friend/30-days-free/?referrer_id=11000443&utm_campaign=referrals&utm_medium=copy_link&utm_source=referral_dashboard” color=”red” size=”large” border_radius=”3px” target=”blank” rel=”Tll ExpressVPN”]ExpressVPN[/symple_button]

Pengarna tillbaka inom 30 dagar om du inte är nöjd.

[symple_spacing size=”30″]

Du gillar kanske också...