GoPro HERO4 Session!

GPH4SDe så kallade actionsport-kamerorna blir allt mindre och smidigare. De används mycket på professionell nivå inom mer eller mindre alla sporter, t.ex. motorsport, actionsport, friidrott, alpint, surfing… ja du fattar. Det fina med de små rackarna är att de kan fästas i princip överallt och de fångar bilder och video i grym kvalité. För 4,199:- är den din.

Nya HERO4 Session har landat och den är mindre, lättare och mer stryktålig än nånsin. En vattentät och lättanvänd videokamera som klarar 1080p60 video och 8MP bilder. Det finns mängder med olika fästen att köpa till för att kunna fästa kameran på bästa sätt till önskat ändamål. Å lite snitsigt är det väl att man styr den via smartphone eller fjärrkontroll! Det ultimata vore att spänna fast en kamera på en alldeles egen Hexo+ drönare.

HERO4_Session_Feature_4_AppRemote

Det är inte bara eliten som anammat GoPro utan även amatörfilmaren och semesterfilmaren. Många familjer väljer nu för tiden en GoPro just för sin storlek och enkelhet.

Nedan är ett par filmer som jag varit med på ett hörn och spelat in där GoPro användes flitigt.

Det är min eminente vapendragare Niklas Nilsson som filmat och redigerat filmerna, kolla in fler av hans grymma filmer på dprod.se eller vimeo.com/diquier.

Läs mer om GoPro HERO4 Session på shop.gopro.com

Du gillar kanske också...