Slotsspel – i appar eller utan

Något av de mest populära spelen på nätet just nu är slotsspel eller enarmade banditer, som de också kallas. Det är spelautomater som bygger på de gamla klassiska spelmaskinerna som många känner till från restauranger eller färjor till Danmark. De finns fortfarande idag på vissa ställen runtom i Sverige, men det vanligaste är att spela slots spel online.

Vad är det som lockar med slots?

Slots är enkla spel som alla kan förstå sig på och spela. Det finns inga krångliga regler, utan målet är huvudsakligen att få flera likadana symboler för att vinna. Ibland finns det specialsymboler eller funktioner som gör att du kan vinna mer, men det har egentligen ingen betydelse om du känner till vilka det är eller inte. För att spela trycker du nämligen bara igång spelet och om du vinner får du ut vinsten automatiskt.

Något annat som lockar med slotsspelen är de ofta innehåller många och stora vinstmöjligheter. På vanliga slots kan du vinna flera hundra eller tusen kronor på ett enda snurr och om det är en progressiv jackpottslots du spelar kan du till och med vinna flera miljoner. Det bästa av allt är att du oftast bara behöver satsa några kronor för att kunna vinna miljoner.

Var hittar man slots?

Det finns slots på nätet på många olika ställen. Du kan antingen titta här efter en lista på alla slots casinon och annars kan du surfa runt på olika sajter. En del spelare föredrar att spela slots i appar, då de anser att upplevelsen blir mer verklighetstrogen på detta sätt med bättre grafik och så vidare. Vissa tycker däremot att det är lite krångligt att ladda ned apar och drar sig därför för att göra detta. Om du skulle vilja testa att ladda ned en slots-app med tycker att det verkar svårt kan du läsa här för att få hjälp med App Store. Oavsett hur du spelar slots kommer du säkert att få det roligt. Innan du börjar spela för pengar kan du oftast också testa spelen gratis, vilket är ett bra sätt att lära känna spelen och se om du tycker om dem. Mycket nöje!

Du gillar kanske också...