GRATIS: Mail för Outlook

Varför behöver man då en till mail app? Personligen kör jag den inbyggda e-postklienten för jobbmailen och Mailbox för privat mail.

Man kan så klart ha flera konton inlagd på den inbyggda klienten men jag föredrar att hålla isär jobbmail och privatmail på ett tydligt sätt av flera anledningar. Jag kan stänga av ljudet för jobbmail utan att privatmailen drabbas, piper konstant i telefonen annars. Om jag kollar privatmailen på helgen så vill jag inte sugas in i jobbtankar för att jag råkar se ett ”viktigt” jobbmail.

Jag rekommenderar starkt Mailbox för en tom inbox, en fantastisk mail app. Men testa Mail for Outlook nu när den ändå är gratis, OM du ansluter till Outlook Web Access 2003, 2007, 2010 via en webbläsare för att se och skicka mail.

Ladda ner för iPhone

Ladda ner för iPad

Du gillar kanske också...