Sidor att prenumerera på just nu

Internet svämmar över av sidor att bli medlem på eller tjänster att prenumerera på. Så hur ska man egentligen välja bland alla dessa fantastiska möjligheter? Ja det är inte lätt men vi guidar här till några sidor som det kan vara extra mycket värt att prenumerera på just nu.

1.    En streamingtjänst

Ja det är nog ingen överraskning för någon att vi rekommenderar att prenumerera på en streamingtjänst online. Utbudet av olika streamingtjänster är minst sagt enormt så det gäller dock däremot att välja vad för typ av streamingtjänst du är ute efter.

Alla sidor erbjuder inte samma typ av innehåll, utan de flesta har mer eller mindre en inriktning, även om dem såklart vill vara breda i sortiment. Så gå igenom de olika streamingtjänsterna först, innan du börja betala för någon. Är det lätta serier du är ute efter? Är det Disneyfilmer? Är det dokumentärer? De flesta sidor kan erbjuda allt detta, men har också en fokuspunkt.

2.    Nintendo Switch Online

Det råder verkligen delade meningar kring vilka spelkonsoler som är bäst. Men om du precis som vi har fastnat för nintendo switch så kan vi absolut rekommendera nätverket Nintendo Switch Online. Detta är en tjänst som går att prenumerera på online till sin Nintendo Switch konsol. Här finns en mängd funktioner som att spara via moln, prata via appar etc. Ett nätverk online för de som spelar Nintendo Switch helt enkelt.

3.    En dagstidning

Det tredje som vi verkligen rekommenderar att prenumerera på online just nu, är såklart en dagstidning. Det finns verkligen ett stort utbud av vettiga och bra dagstidningar att prenumerera på just nu.

Dessutom har många tidningar som Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter ofta väldigt bra erbjudanden för nya kunder. Det betyder att man kan få tidningen billigt från början och testa på hur mycket man läser, vilken typ av prenumeration som passar just dig. På de flesta dagstidningar kan man ju välja om man vill ha E-tidning eller bara tillgång till sajten etcetera.

4.    En molnprenumeration

 Ja, hur klarar man sig utan? De allra flesta av oss har nog stött på problemet att datorn blir full och man inte har en hårddisk i närheten. Eller vad som är ännu värre att datorn går sönder och man inte har hunnit backa upp det som man har sparat på datorn på en hårddisk. Då riskerar man plötsligt att allt det arbete man har på datorn, alla bilder, alla filer försvinner. Det är det ingen som vill uppleva, så vi kan verkligen rekommendera att man prenumererar på någon typ av moln när allting på datorn sparas automatiskt. På så sätt slipper du krångla med olika hårddiskar eller leva med risken att någonting går förlorat om datorn skulle gå sönder.

Så det var några av de sidor som vi just nu tycker att det är mest värt att lägga sina pengar på. Alla dessa sidor erbjuder olika typer av prenumerationer som alla tillför något bra till vardagen. Så hoppas du hittat något som passar dig.

 

Du gillar kanske också...