Mailbox – Njut av tom inbox och ändå ha koll.

Mailbox
Har använt Mailbox en längre tid och appen har seriöst förändrat mitt användande av e-post, jag fullkomligt älskar den. Appen håller koll på alla mail åt mig trots att jag kan hålla inkorgen tom. En tom inkorg drar ner stressnivån avsevärt kan jag lova. Riktigt skönt att kunna lita på att appen påminner mig när det är dags att ta itu med saker. Funktionen ”påminn mig en regnig dag” är riktigt härlig.

Appen är gratis och finns till iPhone & iPad (IOS), Android och Mac OS X. Mailbox finns alltså även till Mac OS X trots att den i huvudsak är avsedd för smartphones. I skrivande stund dock endast i BETA-stadie. Jag har fått en BETA-nyckel och har börjat testa, funkar lika grymt till datorn som det gör för IOS!

[quote_box_center]

Vill du också ha en BETA-nyckel för att testa?
Jag har fått några nycklar som jag kan dela med mig av.

  1. Gilla OmInter.net’s Facebook-sida.
  2. Dela denna artikel på Facebook, knapp finns längre ner på sidan.
  3. Skicka ett meddelande till mig med ämnet Mailbox när du gjort ovanstående.

Nycklarna lottas ut 25/8-14 bland de intresserade. Nycklarna är utdelade.

[/quote_box_center]

Så här ser det ut på IOS:

[rev_slider mailbox]

Mailbox finns inte längre – läs mer…

Du gillar kanske också...