Telia Play för streaming av filmer och serier

Det finns ingenting som är mysigare än att sätta sig ner framför Tv:n en fredagskväll för att se på film tillsammans med familjen – eller vad sägs om att ha en otroligt stor mängd serier tillhands i ens surfplatta var man än befinner sig? Kanske vill man plocka upp sin mobil och få snabb tillgång till alla ens favoritfilmer och program med några snabba knapptryck.

Oavsett vad så kommer Telia Play att finnas där för en i alla lägen så att man kan se på TV och film var man än vill. Så länge man befinner sig inom EU är det bara att ta fram mobilen, surfplattan eller sätta sig framför sin TV.

Hur fungerar Telia Play?

Genom att använda tjänsten Telia Play kan man se på en lång rad filmer och serier så fort man loggar in på sitt Telia Play konto, antingen via ens TV, surfplatta eller mobil. Härifrån kan man exempelvis ta sig till filmbutiken där man kan gå in på de olika kategorierna för att bland annat välja barnfilmer, familjefilmer, action, drama, skräck och dylikt. Om man vill se vad som är som mest populärt just nu kan man dessutom trycka sig vidare till topplistan för att hitta ens favoriter där.

Med Play-tjänsten får man tillgång till alla ens kanaler där en stor mängd program, filmer och serier går. Man kan se på dem även efter att sändningen är över, och det är helt upp till en själv att spela, pausa, spola eller spola tillbaka för att inte missa någonting.

Testa på Telia Play – även utanför Sverige

Om man inte än är säker på om man är intresserad av Telia Play så får man en månad helt gratis så att man kan testa på tjänsten innan man bestämmer sig för huruvida man vill fortsätta med den eller inte. Detta ger en mer än gott om tid att göra sig bekant med hur allting fungerar samt att ta reda på om man är nöjd med det som Telia Play har att bjuda på.

Om man i slutändan bestämmer sig för att fortsätta använda Telia Play kommer det säkerligen som en glad överraskning att det inte endast är i Sverige som tjänsten kan dras nytta av. Så länge man har ett konto där man har uppgett att man bor i Sverige kan man sedan använda Telia Play i hela Europa. Det är dock bra att ha i åtanke hur streamingkvaliteten kan variera beroende på var man befinner sig då det är nätet och bredbandet som styr kvaliteten.

Använd ett flertal enheter

I en familj är det inte ovanligt att man använder sig av flera olika enheter dagligen. Detta har Telia Play tagit hänsyn till, och just därför kan man genom tjänsten använda Telia Play på hela fyra olika enheter. Tänk dock på att man enbart kan vara aktiv på två enheter åt gången. För en otroligt stor mängd olika filmer och serier är det väl värt att testa på Telia Play redan idag och kika på allt det fantastiska som de har att bjuda på.

Du gillar kanske också...