Ladda ner gratis e-böcker på nätet

E-böcker kan komma att förse en med en mycket trevlig upplevelse när man inte känner för att ge sig iväg till en fysisk bokhandel. Med hjälp av tjänster som bjuder på e-böcker kan man ha sina digitala böcker tillgängliga på mobilen eller datorn var man än befinner sig för en trevlig lässtund överallt. Istället för att behöva släpa med sig en stor mängd böcker finns de alla i ens digitala bibliotek där man kan plocka fram dem när man än känner för det. Ladda därför ner gratis e-böcker idag för en fantastisk upplevelse som aldrig behöver ta slut.

Ljudböcker som en trevlig e-bok variant

För de som vill blunda och tänka sig bort till en helt ny värld finns det specifika sorters e-böcker som man kanske vill kika lite närmare på. Vissa e-böcker räknas nämligen som ljudböcker, med andra ord böcker som man inte själv behöver läsa. Istället kan man luta sig tillbaka och njuta medan en berättare läser upp historien för en.

Det är upp till en själv att välja vilket kapitel man vill börja på och vilket man vill sluta på, precis som när man själv läser en bok. Om man exempelvis enbart vill lägga sig i hängmattan och koppla av kan det ses som ett trevligt alternativ att kunna lyssna på historien istället för att behöva läsa.

Var kan man finna e-böcker och ljudböcker?

E-böcker finns i stora mängder, och om man vill ta del av flera tiotusentals olika böcker på en och samma plats är det väl värt att satsa på Storytel. Denne tjänst tillåter en att betala en låg månadskostnaden för att sedan få tillgång till hur många e-böcker och ljudböcker man än vill. För att kunna ladda ner gratis e-böcker gäller det bara att prenumerera på tjänsten, då man får en gratis provperiod på 14 dagar hos Storytel. Tjänsten har ingen bindningstid, och man kan därför enkelt säga upp prenumerationen efter provperioden om man skulle föredra det.

Om man inte är särskilt intresserad av svenska böcker är det fullt möjligt att lyssna på engelska ljudböcker hos Storytel, och även detta bibliotek är enormt. För att lite enklare finna en genre som faller en i smaken kan man navigera sig bort till kategorilistan där man har möjlighet att välja mellan exempelvis klassiker, romaner, erotik, deckare, fantasy, barn, noveller, religion, ekonomi och mycket mer därtill. Hos Storytel kan man helt enkelt få tillgång till precis de böckerna som intresserar en.

Boktips hos Storytel

Om man inte är helt säker på vilka böcker som intresserar en behöver man inte oroa sig. Det är fullt möjligt att kika på fliken vid namn ”boktips” på Storytels hemsida. Här får man tillgång till veckans utvalda böcker tillsammans med böcker som är värda att ses fram emot samt böcker som är passande för nya läsare. När allt kommer till kritan finns det så mycket att välja mellan hos Storytel, så varför inte kika på deras utbud redan idag och testa på den 14 dagars provperioden för att kunna ladda ner gratis e-böcker.

Du gillar kanske också...