Avblockera varandra på Instagram, GUIDE

Instagram

Om du har blockat någon på Instagram så kan du enkelt avblockera de genom att besöka deras profil. Men om den personen i sin tur även har blockerat dig så kan det bli lite klurigare. Hur kan man avblockera varandra när man inte kan se varandras profiler?

Om du råkat ut för just detta så har jag lösningen för problemet. Du kommer att få 2 möjliga lösningar på hur man avblockerar någon som även blockerat dig.

Jag har själv inte råkat ut för det men fick ett mail från en läsare som stött på utmaningen:

Hej! Jag och en vän har varit lite osams och blockerade varandra på instagram, nu är vi vänner igen men kan inte avblockera varandra. Nu kan ingen av oss få bort blockeringen för att vi kan inte hitta varandra eftersom båda är blockade. Hur gör man?! Har försökt komma in på varandras profiler genom att söka eller gå genom andra vänners hashtags och taggningar men får inte ordning på det 🙁 Hur kan vi lösa det? Tack…

LÄSARFRÅGA

Här följer 2 enkla sätt att avblockera någon på Instagram även om den personen i sin tur även har blockerat dig:

1Avblockera någon på Instagram genom “Blockerade konton”

Om man har blockerat många personer så kan det vara svårt att komma ihåg alla. Instagram tillhandahåller en lista med blockerade profiler som du har blockerat. Hur man blockerar någon kan du läsa mer om här.

  • Öppna Instagram-appen på din smartphone och gå till din profil, tryck på Meny
  • Tryck på Inställningar Inställningar.
  • Tryck på Blockerade konton under “Sekretess och säkerhet”.
  • Tryck på aktuell profil och sedan på “Ta bort blockering”.

2Avblockera någon på Instagram genom “DM”-funktionen.

Det finns ett annat trick att komma åt den blockerade profilen som även har blockerat dig. Du kan hitta den profilen genom att nämna användarnamnet med ett “@” i en kommentar eller DM. Detta förutsatt att du kommer ihåg användarnamnen på profilen.

  • Steg 1: Öppna Instagram och tryck på DM-ikonen i översta högra hörnet.
  • Steg 2: Ange användarnamnet i “Till:” fältet och skapa ett meddelande till dig själv.
  • Steg 3: Fyll i @<blockerad_persons_användarnamn> och skicka meddelandet.
  • Steg 4: Tryck på användarnamnet och ta sedan bort blockeringen via profilen.

Kommentera innehållet

Loading Facebook Comments ...

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.