Titta på tv direkt i mobilen

När vi ser tv, film och serier idag är vi vana vid att kunna bestämma när vi ska titta och vad vi ska titta på. Vi behöver inte längre sitta och vänta på att filmen ska dra igång på tv:n – nu startar vi den när vi själva vill och har lust. Fler och fler personer upplever att de har mindre tid över till sig själva. Det går allt mer tid åt att ordna och fixa. Men enligt många experter är det viktigt att ta lite tid för sig själv och koppla av. Varför inte koppla av med en film eller en serie på tåget när du är på väg hem från skolan eller när du sitter i bussen på väg till tennis?

Idag finns det möjlighet att se tv, titta på film, serier och allt möjligt annat genom olika appar som lätt kan laddas ner till de flesta typer av smartphones. Det finns en hel del appar som man kan titta igenom och de har lite olika utbud. Oftast kallas dessa appar för play-appar. Vissa tv-kanaler har sina egna play-appar där man kan se program av alla slag, som tidigare har sänts på kanalen ifråga. Exempelvis kan det vara tv-shower, serier, filmer eller andra program som tidigare har sänts. Efter sändning läggs programmen ut på play-appen och kan då ses direkt.

En del appar är gratis och andra måste man betala för. En del appar samlar program inom en viss genre från många olika kanaler. Till exempel kanske appen fokuserar på serier. I en sådan play-app kan du hitta en hel drös av spännande svenska serier, nya amerikanska serier, kusliga thrillerserier, roliga komediserier och en hel massa av andra serier. Det finns såklart också andra appar som exempelvis fokuserar på intressanta dokumentärer om allt mellan himmel och jord eller som fokuserar på filmer. Oftast är innehållet i apparna indelade i kategorier som exempelvis skräckfilmer, komedier, romantiska filmer, svenska filmer, utländska filmer, thrillers med mera.

Koppla av med en film eller serie vart du än befinner dig

Sedan finns det en del play-appar som erbjuder allt i en app. Det är allt innehåll man kan tänka sig både tv-program, serier, filmer, barnprogram, dokumentärer och så vidare. En av dessa appar är Telia Play. En otroligt smidig app som ger dig ett sagolikt utbud av allt vad som finns att erbjuda. Inte nog med att appen kan användas på alla dina enheter den erbjuder också landets största filmbutik.

Appen erbjuder ett stort utbud både för vuxna och barn. Spännande, svenska serier både när de är som bäst, som man kan följa när man själv har lust till det. Romantiska filmer till mysiga filmkvällar när man bara vill krypa upp i soffan och slappa. Ruskiga skräckfilmen till den som vågar det. Och inte minst de roliga familje-komedierna som hela familjen kan uppskatta både de äldre och yngre.

Med en play-app är det lätt att följa både favoritserierna och hålla sig uppdaterad med de senaste nyheterna. De bästa är att apparna kan laddas ner både till datorn, surfplatta och mobiltelefon. Till exempel hittar du Telia play appen här.

Du gillar kanske också...