Office 365 Personal är en smidig tjänst

Office 365 har förmågan att samla styrkorna i Outlook, Word, Excel, OneNote och Publisher för att skapa en ny onlinemiljö som bjuder in till samarbete. Flera företag använder redan tjänsten.

Vi har listat det viktigaste med tjänsten så att du enklare ska kunna ta reda på om Office 365 är rätt för dig och företaget.

Vad är fördelarna med Office 365 Personal?

Office 365 är onlineversionen av den klassiska Microsoft Office-mjukvaran. Du har möjligheten att skicka jobbmail och även arbeta i applikationer som Word, Excel, PowerPoint och OneNote. Dessutom finns det också program så som Microsoft Teams och SharePoint.

Beroende på din prenumeration ser ut, har du tillgång till vissa av programmen. I stället för att köpa en licens kan man starta en månadsprenumeration.

Vad är då fördelarna? Du får till exempel mjukvaruuppdateringar regelbundet. Det är inte lika krångligt att underhålla programmet. Man kan anpassa storleken på lagringen av data enkelt.

Du kan arbeta mycket mer effektivt och därmed slimma kostnaderna i organisationen

Inloggning kan ske var som helst och det bli enklare att arbeta på distans. Du får back-up på dina filer.

Det är enkelt att samarbeta i Office 365

Office 365 gör det enkelt att låta gruppmedlemmar samarbeta. Flera på teamet kan arbeta på samma dokument samtidigt och filer kan enkelt delas mellan olika personer

Du behöver inte heller tillgång till internet. Office 365 erbjuder tjänsten även som en skrivbordsapplikation som gör att du kan arbeta offline och sedan synka ditt arbete till att hamna i molnet när du väl online.

Det finns en del problem med Office 365. Till exempel är det krångligt att använda sig av webbläsaren Chrome samtidigt som du startar videochattar via Microsoft Teams. I stället måste du installera Edge.

Du gillar kanske också...