Rumblr — ”Tinder-app” för folk som vill slåss

Appen för folk som vill träffas och slåss.

Likt dating-appen (Tinder) där man sveper för att gilla eller inte gilla ansikten för att få en matchning och kanske träffa någon (o)speciell är Rumblr appen för att bråka.

Appen fungerar exakt som Tinder men syftet är motsvarigheten där folk som gillar att slåss får chansen att spöa varandra. Man lägger upp en bild på sin profil tillsammans med vikt, längd och vilken erfarenhet man har av att slåss.

Man väljer också inom vilket geografiskt område man vill träffa slagskämpar för att slåss och sen är det bara att välja och vraka om man vill boxas eller fega ur. Om det är så att man får en slagskämpe som matchar ens profil kan man välja chatta om tid och plats för tjafset.

Det är också möjligt att se om andra slagsmål pågår i närheten och tipsa andra i appen om fajten för att få publik.

Moralen i det hela?

Jag upplystes om appen genom en kollega som skojat med en kompis om en liknande idé. I samma veva Googlade vi och upptäckte att idén snart är verklighet.

För mig är det hela en komisk idé och ett skämt men skulle om det blev en ”seriös” app givetvis skapa oreda i samhället. Om sanningen ska fram så lär inte appen vara särskilt långvarig på vare sig App Store eller Google Play om den ens klarar kontrollerna. Appen kommer dock säkerligen sprida sig på andra vis.

[symple_callout fade_in=”true” button_text=”getrumblr.com” button_url=”http://getrumblr.com/” button_color=”red” button_size=”medium” button_border_radius=”3px” button_target=”blank” button_rel=”” button_icon_left=”” button_icon_right=””]Läs mer på getrumblr.com eller diskutera i sociala medier på #RUMBLRAPP.[/symple_callout]

Du gillar kanske också...