”Se upp!” Använd internet mindre…

Kan tyckas vara ironiskt, märkligt och lite motsägelsefullt att jag på en sida som detta uppmanar att använda internet mindre. Men…

Faktum är att jag ofta tänker på saker som att inte ta upp mobilen varje gång jag får chansen. Eller försöka bortse från mobilens notifieringar om jag på något vis umgås med andra människor. Jag är inte bäst på det, men jag försöker.

Tänker mycket på att mobilen, surfplattan eller datorn aldrig ska få mer uppmärksamhet än min dotter. Somliga kanske tycker det låter helt sjukt att jag ens tänker i banorna att teknik får mer uppmärksamhet än våra barn men det är extremt vanligt, vanligare än man tror vilket ofta påtalas i media.

Därför tror jag det är hälsosamt att påminna säg själv ibland innan man vips är där utan att ha märkt det själv. Som sagt, jag är inte bäst på det, men jag försöker.

Internet är bra, jävligt bra! Men tänk er för och se upp, å besök OmInter.net ofta 😉

Du gillar kanske också...