Reklamkoll – Talar om när reklamen är slut

Enligt mig en av tidernas bästa appar! Trots att min huvudsyssla är marknadsföring så finns det få saker som gör mig mer galen än TV-reklam. Det blir ett jävla hoppande fram och tillbaka och ibland kommer jag på mig själv att jag följer två – tre program samtidigt på grund av reklam.

Mina böner har blivit hörda av tre nördar från Sysslebäck, Värmland.  Isak Larson, 18, Robin Edbom, 17, och David Jonsson, 18 år tröttnade på reklamavbrotten i tv och att inte veta när programmet började igen. De skapade appen som talar om för dig när reklamen är över, och det fungerar! Vilka sköningar, bild på genierna finns här på nwt.se.

Men hur? Appen kopplar upp sig mot servrar som känner av när bild- och ljudformatet ändras, ni vet glitchen mellan reklam och program.

Reklamkoll finns till smartaphones och surfplattor med ios eller android. Appen är optimerad för Iphone 4/4s, men funkar lika bra med en iPhone 5, iPod touch eller en iPad! Än så länge fungerar den endast för TV3, TV4, Kanal 5 och TV6 men utbudet kommer att utökas successivt.

[quote_box_center]

Saxat från Reklamkoll’s beskrivning på App Store:

Tips!
Efter en viss tids inaktivitet av appen så kommer du när du öppnar den igen hamna på den första sidan av appen, du följer ändå fortfarande kanalen.
Detta är för att appen ska ta så lite prestanda som möjligt.

Om du vill sluta följa kanalen så gå bara in på valfri kanal och klicka på bakåtknappen längst upp till vänster så slutar du bevaka alla kanaler!

Har du råkat stänga av appen utan att klicka ”sluta följ”? Gå bara in på valfri kanal och klicka på bakåtknappen längst upp till vänster
så slutar du bevaka alla kanaler!

Du kan minimera appen utan att du slutar bevaka den nuvarande kanalen.

[/quote_box_center]
reklamkoll-logo1

Värt varenda öre! Ladda ner och resta.

googleplay

Du gillar kanske också...