Spotify lanserar webbspelare

Spotify lanserar ÄNTLIGEN en spelare som körs i webbläsaren. Du behöver alltså inte ladda ner en klient till din dator för att kunna spela musik utan kan spela upp dina favoritlåtar direkt i webbläsaren.

Som av en händelse dök detta upp bland mina aviseringar på Facebook:

Eftersom jag kopplat mitt Spotify-konto till Facebook var jag redan inloggad när spelaren öppnades i min webbläsare. Alla mina spellistor fanns till hands och jag kände direkt igen mig från desktop klienten.

Det är ingen direkt nyhet med webbspelare då konkurenten Grooveshark helt baserar sin musiktjänst på webbspelare. Som trogen Spotifykund har jag saknat möjligheten att kunna spela mina favorittoner direkt i webbläsaren. Varför? För att företaget jag arbetar på spärrat möjligheten att installera program på min PC.

Logotypen i spelaren visar tydligt att det är en BETA-version så lite problem får man kanske stå ut med ett tag.

Spotify Play – Webbspelare

 

TESTA DU OCKSÅ PÅ: play.spotify.com/home

Du gillar kanske också...