Vykort från smartphone

Skicka riktiga vykort till vem som helst i hela världen från var som helst. Via Postens app eller Cards från Apple är det möjligt att skapa egna vykort som sedan dyker upp i mottagarens brevlåda.

Det är kanske inte längre en världsnyhet att man kan skicka vykort från sin smartphone men väl värt att påminnas om. Möjligheten att kombinera en flera hundra år gammal tryckmetod med sina digitala texter och bilder är grymt! Att kunna skicka ett personligt, fysiskt vykort till någon utan att krångla med frimärken är helt fantastisk om du frågar mig.

I somras var jag på Samos med min sambo. Varje gång vi vandrade på turistråken bland alla vykort påmindes man om att man kanske skulle skicka en klassisk solhälsning hem till Sverige. Men orka dona med frimärken och leta postlådor som töms en gång i månaden… Lösningen blev istället att använda Postens app Riktiga vykort. Det är sjukt enkelt att smälla iväg en hop med vykort som dessutom är personliga eftersom man använder sig av sina egna bilder.

Riktiga Vykort
Vykortet kostar 15:-/mottagare. Samma porto till hela världen.

Vykort i det lite större formatet A5-format kostar 19:- och i det ännu större formatet A4 kostar 29:-/mottagare. Samma porto till hela världen! Du kan också förköpa vykort i A5-format och ha som en pott. Då får du vykorten till ett mycket bättre pris, från 14:- per vykort.

Ladda ner till iPhone

Ladda ner till Android

Cards

Denna app tillhandahålls av Apple och man kan skicka ett kort vart som helst i världen för 42:-.

I jämförelse med Riktiga Vykort erbjuder Cards fler mallar och andra sätt att sätta sin prägel på vykortet.

Välj bland mängder olika kort i åtta kategorier: Mors dag, Tack, Krya på dig, Nyfödd, Födelsedag, Kärlek, Resa och Helg.

Ladda ner Cards för IOS

 

Du gillar kanske också...