Turborilla levererar Mad Skills BMX

Skaparna bakom det beroendeframkallande spelet Mad Skills Motocross släpper den 16 augusti Mad Skills BMX. Mad Skills Motocross är grymt kul, har högsta betyg i App Store och mängder med hyllningar så jag har stora förväntningar!

Mad Skills Motocross är ett spel som minst sagt skapar känslor. Man svävar mellan lyckan av att klara en bana felfritt till viljan att vilja bryta av iPhonen efter tio tjuvstarter på raken. Det är nog just det som gör att spelet är så bra, det skapar känslor. Mad Skills Motocross tar inte särskilt länge att klara. Räddningen är Tournament-läget där man tävlar mot tusentals andra i långa turneringar. Man deltar i Turneringar genom OpenFeint där man också kan utmana sina vänner.

Idag fick jag ett mail från Turborilla där man avslöjar släppet av Mad Skills BMX den 16 augusti med en riktigt skön trailer. De Svenska utvecklarna på Turborilla slår vad om att vi aldrig har sett en spel-trailer som denna:

The Mad Skills BMX trailer is out, and we’re willing to bet you’ve never seen another game trailer quite like it. Mad Skills BMX will be on the iOS App Store very soon.

Den nya BMX-versionen verkar endast släppas till App Store för IOS. Då Motocross finns tillgängligt för Windows, Linux, Mac och IOS kan vi alltid hoppas att det kommer till fler plattformar. BMX-versionen påminner väldigt mycket om Motocross-versionen. De stora skillnaderna verkar vara förbättrade kontroller och uppskrämd grafik. Sammanfattningsvis en skön trailer som utlovar ett härligt spel.

Se fler skärmdumpar på Mad Skills BMX egna Facebook-sida.

Du gillar kanske också...