I doodlespot sparar du och håller ordning på dina barns teckningar – helt gratis. Dessutom blir det enkelt (och kul!) att skapa unika & snygga tavlor till vardagsrummet eller barnrummet. Så att du kan njuta av dem och göra barnen stolta varje dag.

Testa tryck från doodlespot & få 20% rabatt med kod från OmInter.net!

Alla föräldrar har eller kommer någon gång att klia sig i håret och fundera över vart man ska göra av alla konstverk som barnen skapar. Kanske inte alla men mina barn är som rena rama tryckpressar! Lagom till att vi fyllt flera stora kassar med teckningar hemma så upptäckte jag doodlespot. Ett perfekt sätt att dokumentera alla krumilurer utan att det är på bekostnad av föräldrarnas samvete eller barnens stolthet.

Bildkälla: doodlespot.se
Bildkälla: doodlespot.se

Med doodlespot sparar du enkelt dina barns alla teckningar på ett och samma ställe. Fota av favoritteckningen och spara i appen. För en slant kan man även välja bland unika designmallar efter eget tycke och smak och beställa ett tryck.

Konstverket trycks sedan på miljömärkt högkvalitativt papper och levereras hem i en svensktillverkad träram. Ny personlig inredning och inga fler bortglömda teckningar på hög!

doodlespot steg 1
Bildkälla: doodlespot.se

11: Fota

Fota av ditt barns senaste mästerverk. doodlespots unika bildhantering hjälper dig att få till den bästa möjliga kvaliteten. Teckningen sparas automatiskt i appen. Nu kan du börja designa den till en riktig tavla!

22: Designa

Välj bland våra unika designmallar. Låt doodlespot skapa magi med ett enkelt tryck eller finputsa din doodle själv. Här kan du även lägga in text och annat smått och gott. Innan du beställer så väljer du ram och storlek på din tavla. Sen är det bara att rulla tummarna i väntan på leverans!

33: Inred

När tavlan väl landat innanför ytterdörren är det dags att börja kivas med övriga familjen om var ert nya mästerverk ska hänga! Alternativt slita fram presentpapperet och säkra den ultimata gåvan för dina nära och kära.


Prova doodlespot’s tryck med rabatt!

Jag har provat doodlespot och tycker det är supersmart! Jag hörde av mig till doodlespot och berättade att jag skrivit om deras produkt och de var vänliga nog att erbjuda ett rabatterat pris till er läsare i form av en rabattkod! Använd rabattkoden ”ominternet” senast 31/3 2018 för att få 20% rabatt på ett köp.

RABATTKOD FÖR -20%: ominternet


Ladda ner i Apple Store


Se även: Sveriges största lek & lär-app för förskolebarn