Bekanta dig med Appmagasinet

De flesta av oss är bekanta med problemet att vår telefon eller surfplatta är full av appar som vi använder som istället bara sitter där och tar upp en massa utrymme. Med ett ständigt växande utbud av appar så kan det vara svårt att hitta den som passar dig bäst och vilken som bara kommer att bidra till högen av appar som bara samlar digitalt damm i din enhet.

Med en utveckling som rusar framåt i en rasande fart så vore det idag lättare att lista de saker du Inte kan göra med din telefon istället för de saker som du kan göra med din telefon. Detta kommer så klart med både för och nackdelar och det kan vara lätt att känna sig överväldigad i app-djungeln när du letar efter den app som är värd din tid och eventuellt dina pengar. Att hitta recensioner online är inte så svårt, men att hitta ärliga recensioner som inte har blivit köpta kan vara lite svårare. Men Appmagasinet kan hjälpa dig att bättre navigera åt rätt håll istället för att slösa din tid och pengar på något som du inte visste att du inte ville ha.

Vad är Appmagasinet?

Appmagasinet tog sin början som ett enkelt nyhetsbrev för appar och spel för iOS. Men idag har de växt så det knakar för att även inkludera enheter från Android, Google och allt annat du kan tänka dig.

Här hittar du både nyheter och recensioner om både lite nyttigare appar för att göra vardagen lättare, liksom spel för att göra din resa till jobbet eller skolan lite mer underhållande.

Personerna bakom Appmagasinet är själva spelare och de ger dig sin egen personliga åsikt om de appar och spel som de skriver om. Man försöker även att ta in olika röster från olika bakgrunder för att ge dig en så vid bild av en app eller spel som möjligt och låta dig se det från olika vinklar. Det de alla har gemensamt är sin kärlek för spel.

Spelbloggen

Appmagasinets systersida Spelbloggen kan också vara kul att ta en titt på om ditt intresse för spel sträcker sig utanför de som du kan hitta i din telefon eller surfplattas appstore. Utöver recensioner så hittar du här topplistor och olika nyheter i spelvärlden. Mest riktar de sig mot tv och dataspel och olika konsoler, men du kan även hitta en hel del mobilspel och analoga spel också. Utöver spelen i sig så hittar du också recensioner om hårdvara vilket passar perfekt för dig om du funderar på att uppdatera dina egna enheter men inte riktigt vet vart du ska börja. Har du tur så kanske de även arrangerar en tävling där du har chans att vinna något som du har haft ögonen på.

Precis som i Appmagasinet så består Spelbloggens skribenter av spelare från olika bakgrunder vilket ger dig en så vid bild som möjligt att spelvärlden. Detta betyder så klart att recensionerna i sig kan skilja sig enormt, men något du ändå kan lita på är att du får spelarens faktiska åsikt och inte en som de har fått betalt för.

Du gillar kanske också...